Afstudeerstage Amsterdam

Afstudeerstage Amsterdam: Bij ons heb je binnen een mum van tijd een leuke afstudeerstage in onze hoofdstad, waarbij je veel kan leren. Ben jij benieuwd wat voor stages we allemaal aanbieden? Schrijf je dan bij ons in!

We Are Key: bemiddelaar voor een afstudeerstage Amsterdam

Ga je binnenkort afstuderen en ben jij op zoek naar een leuke afstudeerstage Amsterdam? Dan helpen wij van We are Key jou graag verder. Via ons kan je stage lopen bij de leukste bedrijven in de hospitality branche. Wij hebben goede contacten met verschillende hotels en kunnen jou dan ook bij een hotel plaatsen dat bij je past.

Afstudeerstage Amsterdam: kies voor één van de leuke hotels in Amsterdam

Gepassioneerde hospitality mensen

Alle mensen die bij We Are Key werken hebben jarenlange kennis en ervaring in de hospitality wereld. Daarom begrijpen we wat jij als werkgever nodig hebt en kunnen we goed met je meedenken.

Horeca experts

We Are Key werkt alleen met hospitality experts. Alle teamleden hebben uitgebreide kennis van werken in hotels, restaurants en evenementen.

Zorg voor kwalitatieve opleidingen 

Voor iedere flexwerker bieden wij opleiding en doorgroei, zoals een horecaopleiding, een communicatietraining of een effectieve leiderschapstraining.

Flexibiliteit

Je bepaalt zelf voor welke periode je personeel inhuurt.

Stagelopen in de hospitality

Stage lopen in de hospitality sector kan een waardevolle en leerzame ervaring zijn. Het is een branche die dag en nacht aan staat en draait om dienstverlening aan gasten. Daarnaast is het een brede sector waar je veel kan leren. Vaak biedt het stage lopen in een hotel ook tal van mogelijkheden om belangrijke vaardigheden op te bouwen en te groeien als professional.

Stage lopen bij één van onze hotels brengt een aantal belangrijke aspecten met zich mee:

 1. Teamwork:
  In de hospitality werk je bijna altijd in teamverband. Je leert hier hoe je effectief met collega’s kan samenwerken. Goede teamwork is essentieel om de gastervaring te verbeteren, maar ook om sucesvolle accomodaties, diners en eventueel evenementen te kunnen leveren.
 2. Multidisciplinaire ervaring:
  Het mooie aan stage lopen bij een hotel is dat deze sector verschillende disciplines bevat. Denk bijvoorbeeld aan hotelmanagement, toerisme en restaurantbeheer. Een afstudeerstage Amsterdam bij We are Key is dan ook jouw kans om blootgesteld te worden aan verschillende aspecten binnen de branche. Wij geven je de kans om te ontdekken waar jouw interesses en vaardigheden liggen.
 3. Stressbestendigheid:
  Werken in een hotel kan stressbestendig zijn, met name in het hoogseizoen. Je zal te maken krijgen met drukke periodes, maar hierdoor leer je wel hoe je kan werken onder druk en hoe je het best met stress kan omgaan. Dit zijn waardevolle vaardigheden die je uiteindelijk overal kan toepassen.
 4. Gastgerichtheid:
  Eén van de belangrijkste aspecten in de hospitality sector is gastgerichtheid. Alles draait om de gasten en het is dan ook van belang dat je die ten alle tijden tevreden probeert te houden. Als stagiair leer je hoe je klachtgericht kunt zijn, luisteren naar de behoeften en wensen van gasten en hoe je hen met een glimlach kunt bedienen.
 5. Netwerkmogelijkheden:
  Een afstudeerstage is meteen ook je kans om je zakelijk netwerk te verbreden. Een uitstekende manier om professionele contacten te leggen uit verschillende sectoren. Je leert ook meteen hoe je relaties kunt opbouwen en onderhouden.

Veelgestelde vragen over een afstudeerstage in Amsterdam

Bieden jullie ondersteuning tijdens de stageperiode?

+

Ja, We Are Key biedt voortdurende ondersteuning tijdens de stageperiode. We blijven in contact om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Als je vragen of problemen hebt, staan we altijd klaar om te helpen.

Biedt We Are Key ook gespecialiseerd personeel, zoals barista's?

+

Ja, We Are Key kan gespecialiseerd personeel leveren, waaronder barista's, bartenders en bedienend personeel.

Hoe kan ik contact opnemen met We Are Key als ik verdere vragen heb?

+

Je kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website of door te bellen naar ons vaste nummer op werkdagen van 09:00 uur tot 17:30 uur. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Bekijk onze contactpagina hier: Contact opnemen.

Hoe kan ik me aanmelden voor een HR stage via We Are Key?

+

Het aanmeldingsproces is eenvoudig. Ga naar onze website, vul het aanmeldingsformulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Het aanmeldformulier vind je hier: Aanmelden.

Hoe kan ik solliciteren voor de Front-end Developer Stage bij We Are Key?

+

Om te solliciteren, kun je contact met ons opnemen via het inschrijfformulier! Stuur je CV en een motivatiebrief mee waarin je je interesse in de stage en je motivatie om bij We Are Key te werken, toelicht.

Krijg ik reiskostenvergoeding?

+

Je krijgt reiskostenvergoeding als de vaste medewerkers van de organisatie daar ook recht op hebben. Weet je het niet zeker? Neem dan contact op met jouw contactpersoon bij We Are Key.

Krijg ik begeleiding tijdens mijn Front-end stage?

+

Ja, je krijgt begeleiding en mentoring van onze ervaren Front-end Developer. Wij zullen je helpen bij het ontwikkelen van je vaardigheden en zullen beschikbaar zijn om je vragen te beantwoorden.

Wat is We Are Key en hoe kunnen jullie mij helpen bij het vinden van een Front Office stage in Amsterdam?

+

We Are Key is een bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in het verbinden van getalenteerde studenten met bedrijven voor Front Office stages in Amsterdam. We hebben een uitgebreid netwerk van bedrijven en bieden persoonlijke begeleiding om u te helpen de ideale Front Office stage te vinden.

Ik wil mijn carrière starten bij We Are Key!

Als je meer wil weten over het werk dat we aanbieden, hoe we werken en waarom je bij ons zou moeten werken: lees hier meer info.