Bartender inhuren

Ontdek hoe je snel & eenvoudig een bartender kan inhuren voor jouw horecazaak!

Bartender inhuren  

Het inhuren van een bartender voor jouw bedrijf kan de sleutel zijn tot het creëren van een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten. Of je nu een hotel, restaurant of bar bent, het hebben van een professionele bartender kan het verschil maken tussen een middelmatige en een fantastische ervaring. Maar hoe vind je de juiste bartender voor jouw bedrijf? Waar moet je op letten bij het inhuren van een bartender? En hoe zorg je ervoor dat je evenement soepel verloopt? Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over het inhuren van een ervaren & flexibele bartender. 

Gemak

Wij nemen het hele HR-proces uit handen.

Kwaliteit boven kwantiteit

We hebben oog voor detail en we focussen ons op kwaliteit. We zijn een organisatie waar we mensen aanmoedigen te leren, hun talenten te ontwikkelen, buiten de gebaande wegen te gaan en altijd te streven naar het beste resultaat.

Werving van geweldige teamleden

Eerst leren we jouw bedrijf kennen, daarna gaan we op zoek naar de beste kandidaat die past bij de werkomgeving en bedrijfscultuur.

Wij stimuleren groei

Wij bieden trainingen aan en we horen graag van je op welke gebieden je zich zou willen ontwikkelen.

6 Voordelen van een professionele bartender  

Wanneer je een eigen horecazaak hebt, is het inhuren van een professionele bartender een slimme zet. Het inhuren van een bartender kan namelijk veel voordelen bieden voor jou en je gasten. Bekijk hieronder de 6 voordelen van het inhuren van een professionele bartender:

 1. Verhoogt de kwaliteit van de drankjes 
 2. Efficiënte service 
 3. Maakt jouw evenement speciaal 
 4. Geen zorgen over drankjes 
 5. Verhoogt de veiligheid 
 6. Maakt opruimen gemakkelijker 

Taken & verantwoordelijkheden van een bartender  

Een bartender heeft verschillende taken & verantwoordelijkheden om ervoor te zorgen dat de bar soepel en efficiënt draait. Hier zijn enkele van de belangrijkste taken & verantwoordelijkheden van een bartender: 

 1. Drankjes mixen en serveren: Dit is de belangrijkste taak van een bartender. Ze mixen verschillende soorten drankjes en serveren deze aan de klanten. Ze moeten weten hoe ze de drankjes op de juiste manier moeten maken en serveren. 
 2. Klanten bedienen: Bartenders moeten klantvriendelijk en beleefd zijn tegenover klanten. Ze moeten hen begroeten, bestellingen opnemen en ervoor zorgen dat de klanten tevreden zijn met hun drankjes en service. 
 3. Opruimen en schoonmaken: Bartenders moeten de bar netjes en schoonhouden. Ze moeten tussendoor regelmatig de bar opruimen en aan het einde van de dag de bar volledig schoonmaken. 
 4. Voorraden bijhouden: Bartenders moeten de voorraad van de bar bijhouden en ervoor zorgen dat er voldoende drankjes en benodigdheden zijn om de klanten te bedienen. 
 5. Betalingen afhandelen: Bartenders moeten betalingen afhandelen voor de drankjes die ze serveren. Ze moeten ervoor zorgen dat ze de juiste prijs in rekening brengen en betalingen op de juiste manier afhandelen. 

Verschillende soorten bartenders inhuren

Als je wel eens in een bar bent geweest, dan heb je waarschijnlijk al eens te maken gehad met verschillende soorten bartenders. Er zijn namelijk verschillende soorten bartenders die allemaal een andere taak hebben en een andere sfeer creëren. Zo kun je denken aan een bartender gespecialiseerd in het maken van cocktails, een klassieke bartender, een allround bartender of een flair bartender. Een flair bartender richt zich op de show rondom het maken van de cocktails. In een drukke horecazaak kan het handig zijn om een bartender in te huren die zich focust op snelheid. Deze bartender zorgt ervoor dat binnen no-time iedereen zijn drankje op tafel heeft staan. Laat ons weten waar de bartender gespecialiseerd in dient te zijn en past bij jouw horecazaak. 

Op korte termijn een bartender inhuren 

Ben je op korte termijn op zoek naar een ervaren & flexibele bartender voor jouw horecaonderneming? Dan ben je bij We Are Key aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van horecapersoneel in Amsterdam & omgeving. Neem contact op met één van onze medewerkers en bespreek de wensen en vereisten van de bartender naar wie je op zoek bent. Binnen no-time kunnen wij aan de slag met het werven van de juiste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is tevens geheel vrijblijvend. Pas zodra wij aan de slag gaan met de werving en selectie komen er kosten in beeld. Je kunt eenvoudig contact opnemen middels ons contactformulier via onze contactpagina: 

Contact opnemen

Laten we beginnen!

Of je nu een algemene vraag of een specifiek verzoek hebt voor het plaatsen van medewerkers, wij staan altijd voor je klaar.