De SNA-certificering, ook wel bekend als het register van arbeidsnormen, is specifiek ontworpen voor de uitzendsector en aannemers van werk. Het doel ervan is om de risico’s te verminderen waarmee degenen die arbeidskrachten inhuren en werkgevers van arbeid worden geconfronteerd. Deze certificering omvat ook uitzendbureaus zoals We Are Key, omdat zij arbeid leveren.

Volgens de huidige wetgeving lopen deze entiteiten potentieel aansprakelijkheid op als arbeidsverplichtingen niet worden nagekomen door het uitlenende bedrijf of onderaannemer. Bedrijven met de SNA-certificering ondergaan periodieke audits om te zorgen voor naleving van hun arbeidsverplichtingen, waardoor het risico voor zowel de inlener als de uitbestedende partij wordt verminderd.

Grondige Beoordeling van Arbeidsverplichtingen voor SNA-gecertificeerde Organisaties

Bedrijven met een SNA-certificering worden beoordeeld op hun arbeidsgerelateerde verantwoordelijkheden, waaronder:

  • Bedrijfsidentificatie
  • Verklaring en tijdige afdracht van verschuldigde loonbelasting en omzetbelasting (van toepassing in Nederland)
  • Zorgen dat loonbetalingen voldoen aan de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag
  • Identiteitsverificatie uitvoeren en bevestigen van de geschiktheid om in Nederland te werken
  • Het verminderen van potentiële risico’s in verband met aansprakelijkheidsclaims en boetes als gevolg van arbeidsuitbesteding of uitlening.

Hernieuwde SNA-certificering: De Toewijding van We Are Key aan Uitmuntendheid

Bij We Are Key zijn we toegewijd om de optimale werkgever te zijn voor onze flexwerkers en een betrouwbare partner voor uw hotel. We zijn verheugd om te delen dat We Are Key met succes de SNA-inspectie heeft doorstaan, waarbij ons status als een SNA-gecertificeerd bureau sinds 2022 wordt bevestigd.

Hier vindt u onze certificering!

Meld u aan voor de We Are Key nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de horeca door u te abonneren op onze LinkedIn-nieuwsbrief, en ontdek topkandidaten die direct in uw hotel aan de slag kunnen!

Aanmelden