Evenementen uitzendbureau

Evenementen uitzendbureau: Binnen no-time ervaren horeca personeel inhuren voor jouw event of festival!

We Are Key: Het evenementen uitzendbureau in Amsterdam

Ben je op zoek naar de perfecte match tussen horeca talenten en jouw evenement? Bij We Are Key begrijpen we de unieke behoeften van evenementen personeel en wat daar allemaal bij komt kijken. Als toonaangevend evenementen uitzendbureau in Amsterdam zijn we gespecialiseerd in het koppelen van getalenteerde medewerkers en verschillende evenementen bedrijven.

Op korte termijn op zoek naar geschikt personeel of een pool van event medewerkers om jouw bezoekers te voorzien van een geweldige ervaring? Bekijk dan op deze pagina de inhuurmogelijkheden van evenementen personeel via We Are Key.

Evenementen Uitzendbureau We Are Key

Werving van geweldige teamleden

Eerst leren we jouw bedrijf kennen, daarna gaan we op zoek naar de beste kandidaat die past bij de werkomgeving en bedrijfscultuur.

Wij hebben jarenlange ervaring in de horeca: wij begrijpen u.

We bieden advies over salarisvoorwaarden en eisen

Gepassioneerde hospitality mensen

Alle mensen die bij We Are Key werken hebben jarenlange kennis en ervaring in de hospitality wereld. Daarom begrijpen we wat jij als werkgever nodig hebt en kunnen we goed met je meedenken.

Evenementen uitzendbureau: Flexibel inzetbaar evenementen personeel

We Are Key levert ervaren en flexibele kandidaten aan evenementen bedrijven. Of je nu extra handen nodig hebt voor een festival, een bedrijfsevenement of een concert, wij hebben een pool aan professionals voor je klaarstaan. Wat ons onderscheidt, is onze flexibiliteit. We begrijpen dat de behoeften van evenementen kunnen variëren, of het nu gaat om een last-minute wijziging in de planning of de zoektocht naar specifieke vaardigheden. Bekijk hieronder de verschillende soorten personeel die wij beschikbaar hebben:

 1. Barmedewerkers:
  Onze barmedewerkers zorgen ervoor dat al jouw bezoek wordt voorzien van de lekkerste drankjes.
 2. Gastheer/Gastvrouw:
  Onze gastheren en gastvrouwen zijn getraind in het professioneel ontvangen van bezoekers.
 3. Schoonmaakpersoneel:
  Onze schoonmaakmedewerkers zorgen ervoor dat jouw event tijdens en na afloop netjes opgeruimd is.
 4. Toiletpersoneel:
  Het toiletpersoneel is er om ervoor te zorgen dat jouw gasten netjes gebruik kunnen maken van de toiletfaciliteiten.

Binnenkort een event of festival op de planning? Dien een aanvraag in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Veelgestelde vragen

Hoe lang van tevoren moet ik personeel aanvragen bij WeAreKey.nl?

+

Het wordt aanbevolen om zo vroeg mogelijk aanvragen in te dienen, vooral voor grote evenementen, om de beschikbaarheid van personeel te garanderen.

Hoe snel kan ik personeel inhuren via We Are Key?

+

We begrijpen dat snelheid cruciaal is in de horeca. We kunnen snel reageren op jouw behoeften en proberen zo snel mogelijk gekwalificeerd personeel beschikbaar te stellen.

Wat maakt WeAreKey uniek als werkgever in de evenementenindustrie?

+

WeAreKey onderscheidt zich door een toegewijd team, een passie voor evenementen en een sterke focus op innovatie. We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen en bieden onze medewerkers de kans om deel uit te maken van spannende projecten in de wereld van live-entertainment.

Kan ik alleen personeel inhuren voor drukke periodes, zoals feestdagen of evenementen?

+

Ja, bij We Are Key begrijpen we dat de vraag naar personeel in de horeca kan variëren. Je kunt onze diensten op flexibele basis gebruiken, of het nu voor kortetermijnprojecten of langdurige inzet is.

Kan ik kiezen uit een pool van beschikbaar personeel?

+

Ja, WeAreKey.nl zal een selectie van beschikbaar personeel presenteren waaruit je kunt kiezen op basis van jouw behoeften.

Wat gebeurt er als het ingehuurde personeel niet aan mijn verwachtingen voldoet?

+

Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Als een medewerker niet aan je verwachtingen voldoet, zullen we samenwerken om een geschikte oplossing te vinden en indien nodig vervanging te regelen.

Ik wil mijn carrière starten bij We Are Key!

Als je meer wil weten over het werk dat we aanbieden, hoe we werken en waarom je bij ons zou moeten werken: lees hier meer info.