Evenementen vacatures

Evenementen vacatures: Bekijk de leukste vacatures in de evenementenbranche en ga aan de slag op festivals en events!

Evenementen vacatures

Ben je een echte horecatijger en ben je gek op evenementen en festivals? Dan is werken in als event medewerker helemaal wat voor jou! Bij We Are Key bieden we verschillende evenementen vacatures aan voor getalenteerde jongeren die klaar zijn om de spotlights te staan! Jaarlijks vinden er meer dan 1000 evenementen en festivals plaats in Nederland.

Naast dat het leuk is om zelf af en toe zo’n event of festival te bezoeken, zijn er ook heel veel medewerkers die werken op deze bijeenkomsten. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Bekijk op deze pagina waarom werken op events en festivals nog nooit zo leuk is geweest!

Waarom werken via We Are Key?

Wij zijn verbonden

We werken samen met een geweldige community van internationale, gedreven en energieke young professionals.

Wij zijn persoonlijk betrokken

We geloven dat persoonlijke betrokkenheid de sleutel is tot het opbouwen van een sterke en duurzame relatie met onze klanten en kandidaten.

Wij stimuleren groei

Wij bieden trainingen aan en we horen graag van je op welke gebieden je zich zou willen ontwikkelen.

We zijn betrokken en persoonlijk

Wij ondersteunen onze klanten op de best mogelijke manier, door te anticiperen op hun behoeften, door integer en persoonlijk te werk te gaan en door open en snel te communiceren.

Evenementen vacatures: Welke vacature past bij jou?

Bij We Are Key begrijpen we dat elke persoon unieke talenten en passies heeft. Daarom bieden we een breed scala aan evenementen vacatures aan om ervoor te zorgen dat er voor iedereen een perfecte match is. Ontdek hieronder welke vacature bij jou past!

  1. Beveiligers: Beveiligingspersoneel houdt toezicht op de veiligheid van het evenement en de festivalgangers. Ze controleren toegangsbewijzen, beheren de wachtrijen, en reageren op eventuele veiligheidsincidenten.
  2. Toiletpersoneel: Toiletpersoneel zorgt voor het schoonhouden en beheren van de sanitaire voorzieningen op het festivalterrein.
  3. Gastvrouw of Gastheer: Als gastheer of gastvrouw zorg jij ervoor dat alle gasten op het event enthousiast en warm worden ontvangen. Jij bent het visite kaartje van de organisatie.
  4. Schoonmaakpersoneel: Na afloop van of tijdens een event is het heel erg belangrijk om de omgeving netjes en schoon te houden. Als schoonmaakmedewerker zorg jij voor een hygienische omgeving.
  5. Bartenders en Horecapersoneel: Bartenders en horecapersoneel zorgen voor de verkoop en het schenken van drankjes en eten op het festival.

Zie jij kansen om aan de slag te gaan binnen één van deze evenementen vacatures? Schrijf je dan nu in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Veelgestelde vragen

Krijg ik reiskostenvergoeding?

+

Je krijgt reiskostenvergoeding als de vaste medewerkers van de organisatie daar ook recht op hebben. Weet je het niet zeker? Neem dan contact op met jouw contactpersoon bij We Are Key.

Wanneer wordt mijn loon uitbetaald?

+

Betaaldagen zijn over het algemeen op de 1e van de maand, tenzij dit in het weekend is. Dan is het op de eerste maandag. Betaaldagen 2023 1 augustus 4 september 2 oktober 1 november 4 december

Wat zijn de vereisten voor het solliciteren bij WeAreKey?

+

De vereisten variëren afhankelijk van de specifieke functie. Over het algemeen verwachten we echter dat kandidaten over de relevante ervaring en vaardigheden beschikken die nodig zijn voor de functie waarvoor ze solliciteren. De exacte vereisten staan vermeld in de vacaturetekst.

Biedt We Are Key opleidingsmogelijkheden voor werknemers?

+

Ja, We Are Key investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers. We bieden regelmatig training en ontwikkelingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat ons team altijd op de hoogte blijft van de nieuwste trends en vaardigheden in de evenementen industrie.

Welke soorten vacatures zijn momenteel beschikbaar bij We Are Key?

+

De beschikbare vacatures variëren en zijn te vinden op onze vacaturepagina. Raadpleeg onze vacaturepagina hier voor de meest actuele lijst met openstaande functies.

Wat maakt WeAreKey uniek als werkgever in de evenementenindustrie?

+

WeAreKey onderscheidt zich door een toegewijd team, een passie voor evenementen en een sterke focus op innovatie. We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen en bieden onze medewerkers de kans om deel uit te maken van spannende projecten in de wereld van live-entertainment.

Ik wil mijn carrière starten bij We Are Key!

Als je meer wil weten over het werk dat we aanbieden, hoe we werken en waarom je bij ons zou moeten werken: lees hier meer info.