Veel gestelde vragen

Heb je nog vragen?

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons een bericht via onderstaande knop, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe dien ik een klacht of feedback in?

+

Heb jij feedback voor ons? Of heb je een klacht? Laat het ons weten, dan gaan we ermee aan de slag. Je kunt ons bereiken via info@keyhospitality.nl of per telefoon op 020 895 06 87. Als je een klacht indient per e-mail, zorg dan dat een van de volgende onderwerpen in je vraag staat

Hoe geef ik mijn uren door?

+

Na de bevestiging van je plaatsing ontvang je per e-mail login gegevens voor de Flexwrapp. Via de Flexwrapp kun je je uren invullen die je hebt gewerkt en vervolgens aanbieden voor goedkeuring.

Krijg ik reiskostenvergoeding?

+

Je krijgt reiskostenvergoeding als de vaste medewerkers van de organisatie daar ook recht op hebben. Weet je het niet zeker? Neem dan contact op met jouw contactpersoon bij We Are Key.

Waar kan ik mijn beschikbaarheid doorgeven?

+

Je kunt je beschikbaarheid doorgeven via de Flexwrapp, onder het icoontje "werkagenda", "beschikbaarheid". Vervolgens selecteer je de dagen en de tijden waartussen je beschikbaar bent.

Waar vind ik mijn loonstrookje?

+

Loonstrookjes worden per e-mail verstuurd en kun je terug vinden in de Flexwrapp.

Waar vind ik mijn rooster?

+

Je rooster vind je in de Flexwrapp, onder het icoontje "werkagenda", "Werkrooster".

Wanneer wordt mijn loon uitbetaald?

+

We Are Key betaald het loon uit op de eerste Maandag van de maand.

Wat moet ik doen als ik ziek ben?

+

Het is belangrijk dat je tijdig aangeeft als je niet beschikbaar bent om te kunnen werken. Bij een ziekmelding informeer je zowel je opdrachtgever als Key hospitality telefonisch, uiterlijk 4 uur voor aanvang van je shift. Bij een ochtendshift is dit 2 uur. Daarnaast verwachten wij een bevestiging per e-mail.

Ik wil mijn carrière starten bij We Are Key!

Als je meer wil weten over het werk dat we aanbieden, hoe we werken en waarom je bij ons zou moeten werken: lees hier meer info.