Front Office Stage Amsterdam

Front Office Stage Amsterdam: De beste plek om jouw Front Office carrière te starten!

Front Office Stage Amsterdam

Ben je op zoek naar een uitdagende mbo front office stage in de bruisende stad Amsterdam? Bij We Are Key hebben we één missie: Getalenteerde mbo-studenten koppelen aan hotels en horecabedrijven in Amsterdam. Ontdek hoe We Are Key jou kan helpen bij het vinden van de perfecte stageplek in de grootste stad van Nederland: Amsterdam.

Amsterdam bruist van het toerisme en er wonen tevens ook veel internationale mensen, dit maakt het een aantrekkelijke plek om stage te lopen voor leergierige studenten. Als front office stagiair krijg je de unieke kans om ervaring op te doen in de meest leerzame omgeving van de front office industrie. Bekijk op deze pagina waarom een front office stage via We Are Key de juiste keuze is en wat wij voor je kunnen betekenen.

Front Office Stage Amsterdam: Ontdek Het Internationale Front Office Werkveld van Amsterdam

We zijn betrokken en persoonlijk

Wij ondersteunen onze klanten op de best mogelijke manier, door te anticiperen op hun behoeften, door integer en persoonlijk te werk te gaan en door open en snel te communiceren.

Wij stimuleren groei

Wij bieden trainingen aan en we horen graag van je op welke gebieden je zich zou willen ontwikkelen.

Wij zijn persoonlijk betrokken

We geloven dat persoonlijke betrokkenheid de sleutel is tot het opbouwen van een sterke en duurzame relatie met onze klanten en kandidaten.

Wij zijn verbonden

We werken samen met een geweldige community van internationale, gedreven en energieke young professionals.

Front Office Stage in Amsterdam: Wat ga je doen?

Wij vinden het erg belangrijk om Front Office stagiaires te plaatsen bij een bedrijf dat goed bij hen past! Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw stageperiode als front office medewerker uniek en leerzaam is. Hoe doen we dat, vraag je je misschien af? Dat doen we door intensief samen te werken met verschillende hotels en horecabedrijven die op zoek zijn naar leergierige front office stagiaires.

We bieden verschillende stageplekken aan, waardoor je zelf bepaalt welk plek het beste bij je past! Ben je een mbo front office afstudeerder? Dan kun je contact opnemen om de afstudeermogelijkheden te bespreken, zo weet je direct wat wij voor jou kunnen betekenen. We hebben hieronder de voornaamste werkzaamheden als front office stagiaire voor je op een rijtje gezet:

  1. Het aannemen van telefonische reserveringen
  2. Het bijwerken van het reserveringssysteem en de e-mail
  3. Het opstellen en beantwoorden van brieven en e-mails
  4. Je informeert gasten en personeel over bijvoorbeeld de faciliteiten
  5. Het ontvangen en in- en uitchecken van internationale gasten

Front Office Stage Amsterdam: Wie ben jij?

Bieden jullie ondersteuning tijdens de stageperiode?

+

Ja, We Are Key biedt voortdurende ondersteuning tijdens de stageperiode. We blijven in contact om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Als je vragen of problemen hebt, staan we altijd klaar om te helpen.

Welke soorten Front Office stages bieden jullie aan in Amsterdam?

+

We bieden een breed scala aan Front Office stageplaatsen, waaronder hotelmanagement, gastenservice, reserveringsbeheer en meer. U kunt een stage kiezen die aansluit bij uw specifieke interesses en doelen.

Wat maakt Amsterdam een aantrekkelijke locatie voor een Front Office stage?

+

Amsterdam staat bekend om zijn bloeiende toerisme en gastvrijheidssector. Als Front Office stagiair in Amsterdam krijgt u de kans om ervaring op te doen in een stad die wereldwijd bekend staat om zijn gastvrijheid en toerisme.

Wat is We Are Key en hoe kunnen jullie mij helpen bij het vinden van een Front Office stage in Amsterdam?

+

We Are Key is een bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in het verbinden van getalenteerde studenten met bedrijven voor Front Office stages in Amsterdam. We hebben een uitgebreid netwerk van bedrijven en bieden persoonlijke begeleiding om u te helpen de ideale Front Office stage te vinden.

Ik wil mijn carrière starten bij We Are Key!

Als je meer wil weten over het werk dat we aanbieden, hoe we werken en waarom je bij ons zou moeten werken: lees hier meer info.