Front Office Vacatures Amsterdam

Op korte termijn een nieuwe front office baan in Amsterdam!

Front office vacatures in Amsterdam 

Ben jij op zoek naar front office vacatures in Amsterdam? Zoek niet verder want wij kijken samen naar je droombaan in de grote stad. Amsterdam is een levendige en opwindende stad, bekend om zijn verbluffende architectuur, rijke geschiedenis en bruisende zakenwereld. Er zijn volop kansen voor bekwame front office professionals om hun stempel te drukken in deze dynamische stad, of je nu aan het begin van je carrière staat of op zoek bent naar een volgende stap. Op deze pagina lees je meer over de vacatures voor front offices in Amsterdam inclusief wat de baan inhoudt, welke vaardigheden je nodig hebt en hoe je de beste kansen hebt.  

Lees meer

Verschillende front office functies

Front office vacatures verwijzen naar vacatures in de horeca, het toerisme en de dienstverlenende sector. Denk bijvoorbeeld aan een Front office van een hotel. Voor gasten, maar ook voor medewerkers is het heel fijn om een eerste aanspreekpunt te hebben en het gevoel te hebben dat ze welkom zijn. De front office zorgt er daarom onder andere voor dat gasten en personeel op de juiste manier worden ontvangen en voorziet iedereen van de juiste informatie. Veel voorkomende front office functies zijn: Receptioniste, nachtreceptioniste, weekend front desk receptionist of front office manager. 

Taken & verantwoordelijkheden front office medewerker

Een front office medewerker is iemand die werkzaam is in een organisatie en verantwoordelijk is voor het onderhouden van contact met klanten en het verzorgen van administratieve taken. Ze zijn meestal het eerste aanspreekpunt voor klanten en hebben als doel om een goede eerste indruk te maken en klanttevredenheid te bevorderen. Enkele taken van een front office medewerker kunnen zijn:

 1. Ontvangen van klanten en bezoekers;
 2. Beantwoorden van telefoontjes en e-mails;
 3. Registreren en verwerken van klantgegevens en afspraken;
 4. Adviseren van klanten en hen helpen bij het vinden van de juiste informatie;
 5. Verzorgen van algemene administratieve taken zoals het bijhouden van agenda’s en het verwerken van post.

 

Een front office medewerker moet beschikken over goede communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid. Ze moeten in staat zijn om klanten vriendelijk en professioneel te woord te staan en problemen op een efficiënte manier op te lossen. Daarnaast moeten ze goed kunnen samenwerken met collega’s en zich flexibel opstellen om aan de wensen van klanten te voldoen.

5 tips: Jezelf presenteren als front office professional 

In Amsterdam en omgeving zijn er natuurlijk veel hotels, restaurants en andere horecagelegenheden die continue op zoek zijn naar front office professionals. Naast dat je sociaal vaardig bent en een gezonde dosis motivatie meebrengt, is het ook van belang dat je goed voor de dag komt. Je bent het eerste aanspreekpunt van gasten en medewerkers, en daarom geven wij je een aantal tips om jezelf zo goed mogelijk te presenteren als front office professional! Wij hebben de belangrijkste 5 tips voor je op een rijtje gezet:

 1. Zorg voor een professionele uitstraling: Als front office professional ben je het visitekaartje van het bedrijf. Zorg daarom voor een professionele uitstraling. Kleed je netjes en verzorgd en zorg dat je haar en make-up goed zitten;
 2. Wees klantgericht: Als front office professional ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Zorg daarom dat je klantgericht bent en vriendelijk en behulpzaam overkomt. Luister goed naar de wensen van de klant en probeer deze zo goed mogelijk te vervullen;
 3. Toon initiatief: Als front office professional is het belangrijk dat je initiatief toont. Wees proactief en neem verantwoordelijkheid voor het oplossen van problemen. Denk ook mee over hoe de dienstverlening nog verder verbeterd kan worden;
 4. Wees communicatief vaardig: Als front office professional is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent. Wees duidelijk in je communicatie en vermijd vakjargon. Stel open vragen en toon oprechte interesse in de klant;
 5. Blijf professioneel: Als front office professional krijg je soms te maken met lastige klanten of situaties. Blijf in deze gevallen professioneel en laat je niet uit het veld slaan. Blijf rustig en vriendelijk en probeer het probleem op een constructieve manier op te lossen;
 6. Door deze tips toe te passen, kun je jezelf goed presenteren als front office professional en bijdragen aan een goede dienstverlening aan klanten.

 

Front office vacatures van We Are Key

We Are Key is gespecialiseerd in het koppelen van front office professionals aan passende bedrijven in het centrum van Amsterdam. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan, een startersfunctie of een managementrol binnen front office, wij helpen je graag aan een nieuwe uitdaging! Zo heb je binnen no-time een nieuwe baan! Naast uitzenden en detacheren denkt We Are Key graag met je mee en ondersteunen we jou in je loopbaan. Wij hechten namelijk veel waarden aan persoonlijke groei & ontwikkeling van onze medewerkers. Bekijk alle front office vacatures hieronder! 

Receptie

Weekend front desk receptionist

 • Amsterdam

 • Part time Uren

 • €11,75 Per uur

Hotel Plantage is looking for  a proactive, fun and well organized day shift receptionist to join their multidimensional team on the weekends.

As a day shift receptionist, you will be the main point of contact for guests during the day. You will assist your guests with the check in and check out processes and provide the guests with insight information about the city and tours.

Solliciteer nu

Receptie

Hoofd Receptionist voor prachtig nieuw boutique Amsterdam Vondelpark

 • Amsterdam

 • 32-40 Uren

 • €13,50, / €14,50 Per uur

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je goede sociale vaardigheden, een proactieve mindset en krijg je energie van het creëren van een onvergetelijke gastervaring? Dan is dit misschien wel de perfecte kans voor jou! Word hoofdreceptionist in een van de nieuwste en mooiste boutique hotels van Amsterdam.

Solliciteer nu

Nacht Receptionist

Weekend nacht receptie hoofddorp

 • Hoofddorp

 • Part time Uren

 • 13 Per uur

Als nachtreceptie ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de nachtelijke veiligheid van het hotel, de volledigheid van onze online boekingen en het begeleiden van onze hotelgasten.

Hotel Florian is een 4 sterren hotel gelegen nabij de internationale luchthaven Schiphol in Hoofddorp. In dit luxe design hotel kunt u zakelijke gasten, romantische stellen en families verwachten.

Solliciteer nu

Nacht Receptionist

Weekend Nacht receptionist

 • Amsterdam

 • Part time Uren

 • 13 Per uur

Ben jij een nachtbraker die houdt van de drukte van een hotelomgeving? Wij zoeken een fulltime receptionist in nachtdienst om ons team te versterken en ons te helpen een onvergetelijke ervaring te creëren voor onze gasten.

Naast het idyllische Vondelpark en in een van de karakteristieke nostalgische straatjes van Amsterdam heeft een nieuw 4-sterren boutique hotel haar deuren geopend: Hotel Park6.

 

Solliciteer nu

Nacht Receptionist

Nachtreceptie - Amsterdam Inn

 • Amsterdam

 • 0 - 40 Uren

 • €13,84 Per uur

Ben jij een echte nachtuil en geniet je van het geven van excellente service aan gasten? Hotel Amsterdam Inn is momenteel op zoek naar een nieuwe nachtreceptionist!

Solliciteer nu

Neem contact met ons op

Of je nu een algemene vraag of een specifiek verzoek hebt, wij staan altijd voor je klaar.