Je carrière laten groeien.

Meer dan alleen werken…

“Kansen ontstaan niet zomaar, je creëert ze.”
Wacht je op de volgende kans? Wacht niet langer en begin vandaag met het uitbouwen van je carrièrepad. Jij zet de eerste stap en wij zijn hier om je bij elke stap aan te moedigen.

Hoe wij je helpen groeien.

 • Stap 1

  Vind je beste match

  Laten we elkaar leren kennen! We streven ernaar om een geweldige baan voor je te vinden die bij je persoonlijkheid past.
 • Stap 2

  Trainen & leren

  Krijg een goede training in het hotel om alle ins-en-outs over je nieuwe functie te leren.
 • Stap 3

  Blijf verbonden

  We blijven op de hoogte van hoe het gaat: 1-1 meetings, incheckmomenten en evaluaties.
 • Stap 4

  Groei binnen het bedrijf

  Klaar voor de volgende stap in je carrière? We moedigen je aan om met ons mee te groeien. Deel met ons wat je wil, en samen beginnen we het proces om u daar te krijgen.

Groeiverhalen

 • "We Are Key heeft goed gestructureerde HR-diensten. Wanneer ik nieuwe teamleden moet aannemen, vindt We Are Key snel en efficiënt iemand die aan mijn eisen voldoet."

  Giancarlo

  Manager in Vondel Garden Hotel

 • "We Are Key is een bedrijf dat symbool staat voor groei. Het is leren voor het nieuwste en ontwikkeling voor de ervarenen. Ik waardeer het dat We Are Key mij mijn eerste baan in Nederland heeft gegeven"

  Maria Florencia Azpeitia

  Receptioniste

Start je carrière bij We Are Key!

Klaar om de volgende stap te zetten? Hotels en restaurants zijn vaak op zoek naar nieuwe mensen met frisse ideeën!  Schrijf je in om je carrière bij We Are Key te starten.