Horeca personeel inhuren

Op korte termijn op getalenteerde & flexibele horeca personeel inhuren

Horeca personeel inhuren

Ben je een horecazaak in Amsterdam en op korte termijn op zoek naar ervaren en flexibel inzetbaar personeel? Dit kan een pittige zoektocht zijn. Kijk niet verder dan deze pagina, want wij helpen je graag aan de beste matches. Met onze pool aan getalenteerde kandidaten kunnen we al gauw een perfecte match maken.

Vertel ons waar je precies naar op zoek bent en wat de wensen en vereisten zijn van de kandidaat, zodat wij hier rekening mee kunnen houden tijdens onze zoektocht. Op deze pagina vertellen we je alles over het inhuren van personeel via We Are Key waaronder de voordelen, onze werkwijze en de kwaliteiten van ons personeel.

Horeca Personeel Van We Are Key

Kwaliteit

Wij zoeken en selecteren een talentvolle medewerker die bij jouw bedrijf past.

Gepassioneerde hospitality mensen

Alle mensen die bij We Are Key werken hebben jarenlange kennis en ervaring in de hospitality wereld. Daarom begrijpen we wat jij als werkgever nodig hebt en kunnen we goed met je meedenken.

Flexibiliteit

Je bepaalt zelf voor welke periode je personeel inhuurt.

Engels en Nederlands

Voorkeur voor Engelse of Nederlandse training? We bieden alle trainingsprogramma's in beide talen aan.

4 voordelen horeca personeel inhuren

Aan het inhuren van horeca personeel zitten vele voordelen verbonden. Eén van die voordelen is het hebben van een flexibel personeelsbestand, waarbij je bij ziekte of uitval of vakanties een personeelstekort kan voorkomen. Daarnaast kan het jou veel tijd besparen, een geheel sollicitatieproces kost namelijk vaak veel tijd. Wij nemen dit gehele proces vanaf stap 1 bij jou uit handen. Daarnaast hebben we nog een aantal andere voordelen voor je op een rijtje gezet:

 1. Verbeterde klantenservice:
  Onze kandidaten hebben de nodige training en ervaring om uitstekende klantenservice te bieden.
 2. Verhoogde efficiëntie:
  Door personeel in te huren dat bekwaam is in verschillende taken, zoals bediening, bartending en keukenwerk, kan een horecaonderneming de operationele efficiëntie verhogen.
 3. Flexibiliteit in personeelsbeheer:
  Het inhuren van horecapersoneel stelt jou in staat om flexibeler te zijn in het personeelsbeheer. Je kan extra personeel inzetten op evenementen en tijdens seizoensgebonden drukte.
 4. Specialistische vaardigheden:
  Speciale wensen of eisen? Laat het ons weten dan houden wij hier rekening mee in onze zoektocht naar de ideale kandidaat.

Veel gestelde vragen over het inhuren van horeca personeel

Hoe lang van tevoren moet ik personeel aanvragen bij WeAreKey.nl?

+

Het wordt aanbevolen om zo vroeg mogelijk aanvragen in te dienen, vooral voor grote evenementen, om de beschikbaarheid van personeel te garanderen.

Zijn er kosten verbonden aan het indienen van een aanvraag?

+

Nee, het indienen van een aanvraag bij WeAreKey.nl is kosteloos en vrijblijvend.

Biedt WeAreKey.nl ook gespecialiseerd personeel, zoals barista's?

+

Ja, WeAreKey.nl kan gespecialiseerd personeel leveren, waaronder barista's, bartenders en bedienend personeel.

Hoe dien ik een klacht of feedback in?

+

Heb jij feedback voor ons? Of heb je een klacht? Laat het ons weten, dan gaan we ermee aan de slag. Je kunt ons bereiken via info@wearekey.nlof per telefoon op +31207773018. Als je een klacht indient per e-mail, zorg dan dat een van de volgende onderwerpen in je vraag staat

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van WeAreKey.nl in geval van problemen?

+

Je kunt eenvoudig contact opnemen via de contactgegevens op hun website of via de verstrekte communicatiemiddelen na het indienen van een aanvraag.

Kan ik kiezen uit een pool van beschikbaar personeel?

+

Ja, WeAreKey.nl zal een selectie van beschikbaar personeel presenteren waaruit je kunt kiezen op basis van jouw behoeften.

Laten we beginnen!

Of je nu een algemene vraag of een specifiek verzoek hebt voor het plaatsen van medewerkers, wij staan altijd voor je klaar.