Horeca vacatures Amsterdam

Horeca vacatures Amsterdam: Bekijk op deze pagina actuele vacatures in Amsterdam  

Horeca vacatures Amsterdam  

Ben jij een doener die ervan houdt om een onberispelijke service te verlenen? Ben jij een echte teamplayer en vind je het niet erg om in een hectische omgeving te werken? Dan is een baan in de horeca (afkorting van hotels, restaurants en cafés) misschien precies wat je zoekt. En waar kun je deze carrière beter nastreven dan in Amsterdam, de bruisende culturele en economische hoofdstad van Nederland? 

 

Lees meer

Horeca vacatures Amsterdam: Kwaliteiten & Vereisten

Hoewel de specifieke kwalificaties en vereisten voor een horeca baan in Amsterdam variëren afhankelijk van de functie en de werkgever, zijn hier enkele algemene richtlijnen om in gedachten te houden: Talenkennis, ervaring, certificering, klantenservice vaardigheden en teamwork. Door deze kwalificaties en vereisten in gedachten te houden bij het zoeken naar horeca vacatures in Amsterdam, kun je je kansen op het vinden van de perfecte baan vergroten. 

Fulltime, parttime of een bijbaan in de horeca

In de horeca heb je de meeste kans op een heel flexibele baan. De werktijden kunnen dan ook per dag verschillen. De ene horecazaak gaat s’middags pas open, waar de ander ontbijt serveert en s’ochtends vroeg al open is. Zo kun je natuurlijk fulltime aan de slag maar ook parttime of kies voor een bijbaantje naast je studie. Zo is de horeca toegankelijk voor elke leeftijd.

Op fulltime basis aan de slag in de horeca is erg gewenst zodat restaurants of hotels op iemand kunnen bouwen en vertrouwen. Voor horeca ondernemers is het tevens ook heel erg fijn om studenten in te zetten die vaak erg flexibel inzetbaar zijn en s’avonds willen werken. Hierbij kan je zelfs wekelijks je beschikbaarheid doorgeven zodat je niet elke week op dezelfde dagen werkt. Super flexibel dus!

Horeca vacatures op instapniveau

Als het gaat om horeca vacatures op instapniveau in Amsterdam, zijn sommige functies meer gevraagd dan andere. Hier zijn enkele van de meest populaire functies die wellicht bij jou passen:  

  1. Barman/vrouw: Ben je ouder dan 18 jaar oud? En maak jij de lekkerste cocktails en drankjes? Ga aan de slag als barman of barvrouw;
  2. Bediening: Jij zorgt ervoor dat gasten niet lang hoeven te wachten op hun drankje of eten;
  3. Receptioniste: Als eerste aanspreekpunt voor hotelgasten spelen receptionisten een cruciale rol om ervoor te zorgen dat bezoekers een prettige en naadloze ervaring hebben;
  4. Afwasser: Lijkt het jou leuk om in de keuken van een goed draaiend hotel of restaurant te werken? Start dan als afwasser in een restaurant, zo leer je de horeca goed kennen;
  5. Schoonmaakhulp: In alle horecazaken is hygiene super belangrijk voor de veiligheid van de gasten en medewerkers. Ben jij een ster in poetsen? Dan is een bijbaan als schoonmaakhulp wat voor jou!

Horeca vacatures voor ervaren personeel

Er zijn tal van horeca vacatures voor ervaren personeel in Amsterdam Centrum. Hieronder hebben wij de meest voorkomende functies voor je op een rijtje gezet:

  1. Barista: Als barista ben je verantwoordelijk voor het bereiden van verschillende soorten warme & koude dranken;
  2. Bartender: Je maakt verschillende soorten drankjes, zoals cocktails, en andere mixdrankjes;
  3. Kelner: Als kelner ben je verantwoordelijk voor het serveren van eten & drinken, bestellingen opnemen, administratie en hygiene;
  4. Hotel manager: Als hotelmanager ben je verantwoordelijk voor verschillende aspecten van het hotel;
  5. Restaurant manager: Als restaurantmanager ben je verantwoordelijk voor verschillende aspecten van het restaurant.

Horeca Vacatures Amsterdam: Solliciteer nu

Ben je enthousiast over één van bovenstaande functies in de horeca, dan kun je bij We Are Key direct solliciteren. Bekijk de openstaande vacatures hieronder en misschien zit er wel een vacature voor jou tussen! Stuur je motivatie en CV en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact opnemen

 

Neem contact met ons op

Of je nu een algemene vraag of een specifiek verzoek hebt, wij staan altijd voor je klaar.