Hospitality bijbaan Amsterdam

Hospitality bijbaan Amsterdam: 4 redenen waarom je een bijbaan in de hospitality bij We Are Key moet overwegen!

Hospitality bijbaan Amsterdam

Ben jij een student of iemand die op zoek is naar een hospitality bijbaan in Amsterdam? Dan ben je bij We Are Key aan het juiste adres! Wij helpen jou op korte termijn helpen aan een flexibele en leuke hospitality bijbaan in Amsterdam. In het weekend werken? Of liever in de avonden? Dat bepaal jij natuurlijk helemaal zelf!

Daarnaast is de hospitality één van de beste sectoren om in te werken, omdat het een breed scala aan mogelijkheden biedt voor mensen met verschillende vaardigheden en ervaringsniveaus. Op deze pagina vertellen we je meer over welke bijbanen in de hospitality er beschikbaar zijn en wat de voordelen zijn van een hospitality bijbaan.

Hospitality bijbaan bij We Are Key

Flexibiliteit

Je bepaalt zelf voor welke periode je personeel inhuurt.

Wij zijn verbonden

We werken samen met een geweldige community van internationale, gedreven en energieke young professionals.

Wij zijn persoonlijk betrokken

We geloven dat persoonlijke betrokkenheid de sleutel is tot het opbouwen van een sterke en duurzame relatie met onze klanten en kandidaten.

Wij stimuleren groei

Wij bieden trainingen aan en we horen graag van je op welke gebieden je zich zou willen ontwikkelen.

Beschikbare Hospitality Bijbanen in Amsterdam

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in de hospitality in Amsterdam? Bij We Are Key hebben we mooie kansen om deel uit te maken van de hospitality branche en tegelijkertijd waardevolle ervaring op te doen. We bieden verschillende hospitality bijbanen aan waaronder: Gastheren/gastvrouwen, obers, barpersoneel en meer. Bekijk hieronder waarom je blij wordt van een hospitality bijbaan bij We Are Key:

  1. Flexibiliteit: We begrijpen dat studie en andere verplichtingen prioriteit hebben. Daarom bieden we flexibele werkschema’s die passen bij jouw agenda.
  2. Variatie: Als hospitality medewerker krijg je de kans om in verschillende settingen te werken, van luxe hotels tot trendy restaurants en evenementen.
  3. Professionele Groei: Onze bijbanen bieden niet alleen inkomsten, maar ook kansen voor professionele ontwikkeling in de hospitality.
  4. Teamspirit: Je wordt onderdeel van een hecht team van professionals die gepassioneerd zijn over gastvrijheid en samenwerking.

Heb je al ervaring? Super! Ben je nieuw in de branche? Geen probleem! Bekijk via onderstaande button alle hospitality vacatures die we op dit moment aanbieden!

Frequently Asked Questions

Wanneer wordt mijn loon uitbetaald?

+

Betaaldagen zijn over het algemeen op de 1e van de maand, tenzij dit in het weekend is. Dan is het op de eerste maandag. Betaaldagen 2023 1 augustus 4 september 2 oktober 1 november 4 december

Waar vind ik mijn rooster?

+

Je rooster vind je in de Flexwrapp, onder het icoontje "werkagenda", "Werkrooster".

Waar kan ik mijn beschikbaarheid doorgeven?

+

Je kunt je beschikbaarheid doorgeven via de Flexwrapp, onder het icoontje "werkagenda", "beschikbaarheid". Vervolgens selecteer je de dagen en de tijden waartussen je beschikbaar bent.

Hoe geef ik mijn uren door?

+

Na de bevestiging van je plaatsing ontvang je per e-mail login gegevens voor de Flexwrapp. Via de Flexwrapp kun je je uren invullen die je hebt gewerkt en vervolgens aanbieden voor goedkeuring.

Krijg ik reiskostenvergoeding?

+

Je krijgt reiskostenvergoeding als de vaste medewerkers van de organisatie daar ook recht op hebben. Weet je het niet zeker? Neem dan contact op met jouw contactpersoon bij We Are Key.

Neem contact met ons op

Of je nu een algemene vraag of een specifiek verzoek hebt, wij staan altijd voor je klaar.