Hospitality bijbaan Amsterdam

Hoe vind je de beste hospitality bijbaan in Amsterdam & omgeving?

Hospitality bijbaan in Amsterdam  

Ben jij een student of iemand die op zoek is naar een hospitality bijbaan in Amsterdam? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. We Are Key kan jou namelijk op korte termijn helpen aan een flexibele en hele leuke hospitality bijbaan in Amsterdam. In het weekend werken of in de avonden na je schooldag, dat bepaal jij natuurlijk helemaal zelf! Daarnaast is de hospitality één van de beste sectoren om in te werken, omdat het een breed scala aan mogelijkheden biedt voor mensen met verschillende vaardigheden en ervaringsniveaus. Op deze pagina ontdek je welke functies hierbij passen, wat je kunt verwachten van een baan in de hospitality en welke banen er op dit moment beschikbaar zijn! 

 

Lees meer

Wat is een hospitality bijbaan? 

Voordat we ingaan op de details van het vinden van een hospitality baan in Amsterdam, laten we eerst definiëren wat het is. Een hospitality bijbaan is een ander woord voor een bijbaan in de horeca. De horecasector omvat natuurlijk heel veel hotels, restaurants of bijvoorbeeld bars in Amsterdam centrum. Door het enorme hoeveelheid toerisme vind je altijd wel een flexibele & uitdagende bijbaan in de horeca. Dit is natuurlijk ideaal naast je studie. Door de weeks naar school en studeren en in het weekend of in de avonden werken! Hieronder zie je een aantal voorbeelden flexibele hospitality bijbanen:  

  1. Bediening in een restaurant
  2. Receptioniste in een hotel
  3. Afwasser in een restaurant
  4. Barman of barvrouw in een restaurant of bar

 

Waarom werken in de hospitality? 

Werken in de hospitality kan voor jou om verschillende redenen een waardevolle ervaring zijn. Naast dat het goed staat op je cv, kan je jezelf ontplooien tot een waardevolle horecamedewerker en een toekomstperspectief opbouwen. Hieronder zie je de directe voordelen voor jou als student:  

  1. Jij bent een echte aanpakker;
  2. Je groeit sociaal vaardig enorm en leert in verschillende situaties omgaan met emoties van anderen;  
  3. Naast je salaris verdien je extra met fooi! Veel horeca banen bieden de mogelijkheid om fooien te verdienen, wat kan oplopen tot een flink bedrag aan extra inkomsten;
  4. Je ontmoet nieuwe mensen & vaak dus ook vrienden voor het leven! Horeca banen stellen je in staat om te communiceren met mensen uit alle lagen van de bevolking, waardoor het een geweldige manier is om je sociale kring te verbreden.

 

Jij bent iemand die zijn of haar tijd graag productief besteedt en altijd bezig is! Stilzitten is niks voor jou! Daarnaast vind je het belangrijk om uitdagingen aan te gaan en jezelf continu te blijven ontwikkelen. Of het nu om werk, studie of persoonlijke interesse gaat, jij bent altijd op zoek naar manieren om jezelf te verbeteren. S’ochtends vroeg beginnen en s’avonds uitgaan met je vrienden is voor jou de ideale zaterdag! Of juist andersom waar je heerlijk uit kan slapen zodat je s’avonds diner en drankjes kan serveren aan gasten in het restaurant. Bepaal zelf wat het beste bij jou past! Dan kijken we samen naar een passende horeca bijbaan!  

Neem contact op 

Een hospitality baan via We Are Key  

We Are Key is een uitzend- en detacheringsbureau gespecialiseerd in het koppelen van horecabedrijven in Amsterdam aan getalenteerde kandidaten. Wij helpen jou als student aan het vinden van een flexibele en leerzame bijbaan in het centrum van Amsterdam. Daarnaast vinden wij het enorm belangrijk dat je de juiste ondersteuning en begeleiding krijgt. Daarom bieden wij ook mogelijkheden tot loopbaanbegeleiding. Zo ben je nooit alleen en kan jij jezelf ontwikkelen tot professioneel horecamedewerker! Meer weten? Neem dan contact op met een van onze recruiters!  

Over ons 

Tijdelijk geen vacatures

Binnenkort beschikbaar. Laat uw e-mailadres achter voor updates

Neem contact met ons op

Of je nu een algemene vraag of een specifiek verzoek hebt, wij staan altijd voor je klaar.