Housekeeping vacatures Amsterdam

Housekeeping vacatures Amsterdam: De nieuwste vacatures in Amsterdam & omgeving!

Housekeeping vacatures in Amsterdam 

Ben jij op zoek naar een baan in de huishouding? Amsterdam heeft volop kansen voor wie op dit gebied carrière wil maken. Of je nu een student bent die parttime werkt of iemand die een carrièreswitch wil maken, het huishouden is een geweldige optie voor mensen die van schoonmaken en organiseren houden. Op deze pagina bespreken we de vereiste kwalificaties en wat je kunt verwachten van een carrière in de huishouding. Van hotels tot particuliere huishoudens, er zijn veel verschillende vacatures in de Amsterdamse schoonmaakbranche.  

Lees meer

Vaardigheden housekeeper

Wanneer je als housekeeping aan de slag wilt gaan in het centrum van Amsterdam heb je daar geen diploma of ervaring voor nodig. Of je nou beginnend of al ervaren bent, We Are Key zorgt voor een locatie en team waarbinnen jij past! We zetten hieronder een aantal vaak gevraagde kwaliteiten voor je op een rijtje zodat je zelf kan kijken of je jezelf hierin herkent!

 1. Ervaring 
  Hoewel voor sommige huishoudelijke taken in Amsterdam geen eerdere ervaring vereist is, kan enige ervaring met schoonmaken en onderhoud een duidelijk voordeel zijn. Dit kan werk in een hotel of restaurant zijn, of zelfs het schoonmaken van je eigen huis.
 2. Taalvaardigheid
  Veel huishoudelijke taken in Amsterdam vereisen een goede taalvaardigheid, met name in het Nederlands en Engels. Dit geldt met name voor banen in hotels en particuliere huishoudens, waar u effectief moet kunnen communiceren met gasten en werkgevers.
 3. Flexibiliteit 
  Huishoudelijke banen in Amsterdam hebben vaak onregelmatige uren, waaronder vroege ochtenden en late avonden. Je moet bereid zijn om in het weekend en op feestdagen te werken, aangezien dit vaak de drukste tijden zijn voor hotels en andere commerciële instellingen.

 

Taken & verantwoordelijkheden housekeeper

Over het algemeen vereist het werk van een housekeeper hard werken, nauwkeurigheid, klantenservice en samenwerking met andere hotelmedewerkers om ervoor te zorgen dat gasten tevreden zijn en de accommodatie voldoet aan de kwaliteitsnormen van het hotel. Een housekeeper heeft verschillende taken en verantwoordelijkheden. Hier zijn enkele van de belangrijkste:

Taken

 1. Schoonmaken: De belangrijkste taak van een housekeeper is het schoonmaken van kamers, gangen, lobby’s en andere gemeenschappelijke ruimtes in een hotel of ander soort accommodatie. Dit omvat het stofzuigen, dweilen, afstoffen, bedden opmaken, prullenbakken legen en het schoonmaken van badkamers;
 2. Voorraadbeheer: Een housekeeper is ook verantwoordelijk voor het beheer van de schoonmaakproducten en -benodigdheden. Ze moeten de voorraad controleren, bijvullen en ervoor zorgen dat de juiste producten beschikbaar zijn om taken uit te voeren;
 3. Klantenservice: Een housekeeper moet ook in staat zijn om goede klantenservice te bieden aan de gasten van het hotel. Dit omvat het beantwoorden van vragen en het oplossen van problemen die gasten kunnen hebben met hun accommodatie;
 4. Onderhoud: Housekeepers zijn soms ook verantwoordelijk voor kleine reparaties of onderhoudstaken, zoals het vervangen van lampen, het repareren van kapotte meubels of het aanpakken van andere kleine problemen die zich kunnen voordoen.

Verantwoordelijkheden

 1. Tijdsbeheer: Een housekeeper moet zijn/haar taken op een efficiënte manier uitvoeren om ervoor te zorgen dat alle kamers op tijd schoongemaakt worden en klaar zijn voor gasten;
 2. Kwaliteitscontrole: Een housekeeper moet ervoor zorgen dat kamers en gemeenschappelijke ruimtes grondig worden schoongemaakt en voldoen aan de kwaliteitsnormen van het hotel;
 3. Teamwerk: Een housekeeper moet in staat zijn om goed samen te werken met andere medewerkers van het hotel, zoals receptiemedewerkers en technische dienstmedewerkers, om ervoor te zorgen dat alle gasten de best mogelijke ervaring hebben;
 4. Veiligheidsmaatregelen: Housekeepers moeten ervoor zorgen dat ze veilig werken en zich houden aan alle veiligheidsvoorschriften van het hotel, inclusief het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen en het opvolgen van de juiste schoonmaakprocedures.

Housekeeping in hotels

Hotels in Amsterdam zijn altijd op zoek naar vakbekwame en gemotiveerde huishoudsters. Deze banen omvatten meestal het schoonmaken van hotelkamers, het opmaken van bedden, het aanvullen van voorzieningen en ervoor zorgen dat de kamers in topconditie zijn voor gasten. Sommige hotels hebben ook huishoudsters nodig om gemeenschappelijke ruimtes schoon te maken, zoals lobby’s en gangen. Om in hotelhuishouding te werken, moet je snel en efficiënt kunnen werken, aangezien hotels vaak strakke schema’s hebben voor schoonmaak en omzet. Daarnaast werk je graag zelfstandig en heb je oog voor detail.  

Housekeeping vacatures Amsterdam: Per direct aan de slag!  

Als ervaren uitzend- en detacheringsbureau werken wij samen met trouwe partners waar we continue personeel aan leveren. Op deze manier komen de nieuwste vacatures ook razendsnel bij ons binnen. Of je nu ervaren, studerend of starter bent, het maakt allemaal niet uit! Wij vinden de vacature die bij jou past! Op onze vacature pagina vind je niet alleen vacatures in housekeeping, maar ook vacatures voor de receptie, front office, bediening of managementfuncties. Neem snel een kijkje en hopelijk zit er een passende vacature voor jou bij!  

Over We Are Key  

We Are Key is gespecialiseerd in het koppelen van hotel-, en restaurant personeel in het centrum van Amsterdam. Op korte termijn kunnen wij jou helpen bij het vinden van een passende baan. Naast uitzenden en detacheren vinden wij van groot belang dat ons personeel continue groeit en leert. Doormiddel van passende loopbaanbegeleiding en het aanbieden van trainingen helpen wij jou op weg naar de beste versie van jezelf als professional! Neem direct contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!  

Contact

Neem contact met ons op

Of je nu een algemene vraag of een specifiek verzoek hebt, wij staan altijd voor je klaar.