Housekeeping vacatures Amsterdam

Housekeeping vacatures Amsterdam: De nieuwste vacatures in Amsterdam & omgeving!

Housekeeping vacatures Amsterdam

Amsterdam heeft volop kansen voor wie carrière wil maken als housekeeper. Ervaren of onervaren, een baan als housekeeper is een geweldige kans voor mensen die van schoonmaken en organiseren houden. Op deze pagina bespreken we de vereiste kwalificaties en wat je kunt verwachten van een carrière in de housekeeping. Van hotels tot particuliere huishoudens, er zijn veel verschillende vacatures in de Amsterdamse schoonmaakbranche. Bekijk alle housekeeping vacatures in Amsterdam onderaan de pagina.

Lees meer

Housekeeping in een hotel

Een hotel moet continue voorzien worden van schone en opgeruimde kamers. Daarom houden de hotels vaak een strak schema aan wanneer welke kamer wordt schoongemaakt. Als housekeeper maak jij niet alleen hotelkamers schoon, maar jij verzorgt samen met collega’s het schoonmaakwerk van het gehele hotel. Een goede housekeeper is een ster in het opmaken van bedden, het opvouwen van schone handdoeken en het poetsen van badkamers en wc’s. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken in teamverband. Samen met de andere housekeepers zorg je er namelijk voor dat de openbare ruimtes ook netjes onderhouden worden. Het is daarom wel belangrijk dat je goed kunt communiceren en dat je sociaal vaardig bent.

Een baan als housekeeping medewerker in Amsterdam

Een housekeeper is een ander woord voor een schoonkamer in een hotel. Heb je ervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? We Are Key werkt nauw samen met verschillende hotels in het centrum van Amsterdam. En zorgt ervoor dat je op korte termijn aan de slag kunt met je nieuwe baan. Als housekeeping medewerker zijn je werktijden flexibel in te richten en kun je ook werken op vaste dagen. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring bepalen wij het salaris wat hierbij past. Onder leiding van de housekeeping manager voer jij verschillende werkzaamheden uit, waaronder: Het verschonen van beddengoed, het schoonmaken van de hotelkamer, het schoonmaken van de badkamer en algemene ruimtes. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar samen met andere housekeepers.

Een baan als housekeeping manager in Amsterdam

Werk je al langere tijd als zelfstandig housekeeper en wil je graag een volgende stap zetten in je carrière? Dan is een baan als housekeeping manager wellicht iets voor jou. Via We Are Key koppelen we ervaren en getalenteerde kandidaten aan bedrijven die op zoek zijn naar een housekeeping manager. Heb je al geruime ervaring in het managen van de housekeeping in een hotel, dan wordt dit zeer gewaardeerd. In Amsterdam hebben wij geregeld nieuwe vacatures open staan in de functie van housekeeping manager. Bekijk op deze pagina welke baan er het beste aansluit op jouw kwaliteiten en wensen.

Housekeeping vacatures Amsterdam

Become our new housekeeping employee! Maak de stap en kies voor flexibel werk als housekeeping medewerker in een hotel. Wij bieden geregeld nieuwe housekeeper vacatures aan via We Are Key. Door onze trouwe samenwerking met verschillende hotels in het centrum van Amsterdam, zijn we continue op zoek naar geschikte housekeepers. Altijd al gedacht aan een baan als housekeeper of housekeeper manager? Dan kunnen wij je misschien wel op korte termijn helpen aan je nieuwe baan! Bekijk op deze pagina alle housekeeper vacatures die wij op dit moment aanbieden en solliciteer direct. Staat jouw toekomstige baan er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Contact opnemen

Hotel vacatures in Amsterdam

Naast onze vacatures housekeeping bieden wij ook andere banen aan in hotels. Denk bijvoorbeeld aan: Front office vacatures, Receptioniste vacatures of bijvoorbeeld een bijbaan als ontbijtmedewerker. Wat is er dan zo leuk aan het werken in een hotel in Amsterdam? Heel veel! Je leert namelijk veel nieuwe mensen kennen, je ontwikkelt je sociale vaardigheden binnen no-time, je verdient goed en maakt kennis met verschillende nationaliteiten. Als medewerker van een hotel in Amsterdam doe je serieuze horeca ervaring op wat goed staat op je cv! Ben je overtuigd? Neem dan direct een kijkje bij onze openstaande vacatures hieronder!

Neem contact met ons op

Of je nu een algemene vraag of een specifiek verzoek hebt, wij staan altijd voor je klaar.