Mews reserveringssysteem voor hotels

Ontdek de voordelen van Mews als reserveringssysteem voor jouw hotel!  

Het reserveringssysteem voor hotels: Mews! 

In de snelle wereld van vandaag moeten bedrijven voorop blijven lopen om te slagen. Voor bedrijven in de horeca kan het hebben van een betrouwbaar en efficiënt boekingssysteem echt het verschil maken. En daar komt Mews om de hoek kijken: Een ultramoderne boekingoplossing die is ontworpen om boekingprocessen te stroomlijnen en de ervaring van gasten te verbeteren. Op deze pagina vind je meer informatie over de werking & de voordelen van Mews en hoe je dit reserveringssysteem kan implementeren in jouw business!  

Gemak

Wij nemen het hele HR-proces uit handen.

Gepassioneerde hospitality mensen

Alle mensen die bij We Are Key werken hebben jarenlange kennis en ervaring in de hospitality wereld. Daarom begrijpen we wat jij als werkgever nodig hebt en kunnen we goed met je meedenken.

Wij zijn verbonden

We werken samen met een geweldige community van internationale, gedreven en energieke young professionals.

Wij stimuleren groei

Wij bieden trainingen aan en we horen graag van je op welke gebieden je zich zou willen ontwikkelen.

Wat is Mews 

Mews is een cloud-based reserveringssysteem dat speciaal is ontworpen voor de horeca-industrie. Het biedt hotels een eenvoudige en efficiënte manier om reserveringen te beheren, betalingen te verwerken, en klantgegevens te verzamelen en te analyseren. Mews biedt ook integraties met andere hotelsoftware, zoals PMS (Property Management System), POS (Point of Sale), en CRM (Customer Relationship Management). Mews is eenvoudig in gebruik en brengt al jouw systemen samen. 

De voordelen van Mews als reserveringssysteem voor hotels 

Aan de inzet van Mews als reserveringssysteem voor jouw hotel zitten verschillende voordelen verbonden. Hieronder hebben we alle voordelen van Mews voor je op een rijtje gezet:  
 
1. Gestroomlijnd boekingsproces: Een van de grootste voordelen van Mews Reserveringssysteem is de mogelijkheid om uw boekingsproces te stroomlijnen. U kunt eenvoudig de beschikbaarheid controleren, tarieven beheren en betalingen afhandelen, allemaal op één plek. Dit betekent minder tijd besteden aan administratieve taken en meer tijd besteden aan het focussen op uw gasten. 
 
2. Verbeterde gastervaring: Gasttevredenheid is de de sleutel tot succes. Mews Reserveringssysteem kan u helpen de ervaring van uw gasten te verbeteren door een naadloos en gemakkelijk boekingsproces te bieden. Het systeem is zo ontworpen dat het eenvoudig te gebruiken is en altijd en overal toegankelijk is. Dit betekent dat uw gasten snel en gemakkelijk kunnen reserveren, zonder dat daarvoor telefoontjes of e-mails nodig zijn. 
 
3. Geavanceerde analyse en rapportage: Mews Reserveringssysteem is ook uitgerust met geavanceerde analyse- en rapportagetools. Met deze functies kunt u belangrijke statistieken volgen, zoals bezettingsgraden en inkomsten, en weloverwogen beslissingen nemen op basis van realtime gegevens. U kunt ook rapporten genereren en trends analyseren om u te helpen strategische zakelijke beslissingen te nemen. 
 
4. Flexibel en schaalbaar: Of u nu een kleine bed & breakfast of een grote hotelketen runt, Mews Reserveringssysteem kan worden afgestemd op uw specifieke wensen. Het systeem is flexibel en schaalbaar, wat betekent dat u functies kunt toevoegen of verwijderen naarmate uw bedrijf groeit. Zo blijf je de concurrentie voor en pas je je aan veranderende marktomstandigheden aan. 

Hoe werkt Mews? 

Mews maakt gebruik van een eenvoudige, intuïtieve interface die het mogelijk maakt om reserveringen snel en gemakkelijk te beheren. Het systeem biedt ook real-time updates, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste wijzigingen. Mews biedt ook een mobiele app waarmee je altijd en overal toegang hebt tot het systeem.  

Mews integreert naadloos met andere hotelsoftware, waardoor het mogelijk is om gegevens uit verschillende systemen te combineren en te analyseren. Hierdoor kun je betere beslissingen nemen op basis van data en kun je de gastervaring verbeteren. 

Meer weten over Mews? 

Ben je hotelier en van plan om Mews binnenkort te implementeren als reserveringssysteem? En wil je meer weten over Mews? We Are Key kan daarbij helpen! We Are Key is namelijk gespecialiseerd in het uitzenden & detacheren van personeel voor hotels en andere horecagelegenheden. Daarom werken wij ook nauw samen met een aantal hotels in Amsterdam waar wij continue personeel leveren. Op deze manier blijven we op de hoogte van de nieuwste trends & ontwikkelingen binnen de branche. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie. 

Contact  

Laten we beginnen!

Of je nu een algemene vraag of een specifiek verzoek hebt voor het plaatsen van medewerkers, wij staan altijd voor je klaar.