Mews reserveringssysteem voor hotels

Nr. 1 reserveringssysteem voor hotels: Mews! Ontdek op deze pagina alle voordelen van dit reserveringssysteem

Mews reserveringssysteem voor hotels: Ontdek alle ins- en outs!

In de snel veranderende wereld van de horeca is het hebben van het juiste reserveringssysteem essentieel voor het succes van je hotel. Hier komt Mews om de hoek kijken – een geavanceerd en flexibel reserveringssysteem dat is ontworpen om de hotelervaring te revolutioneren.

Of je nu een boetiek hotel, een luxe resort of een hotelketen beheert, Mews is op maat gemaakt om aan jouw unieke behoeften te voldoen en je te helpen slagen in de competitieve horeca wereld. Ontdek op deze pagina alle details over Mews en hoe het de mogelijkheden van je hotel kan vergroten.

Ontdek We Are Key: Horeca Uitzendbureau in Amsterdam

Gepassioneerde hospitality mensen

Alle mensen die bij We Are Key werken hebben jarenlange kennis en ervaring in de hospitality wereld. Daarom begrijpen we wat jij als werkgever nodig hebt en kunnen we goed met je meedenken.

HR expertise op alle vlakken

Of het nu om een contract opstelling gaat, een vraag over de horeca CAO, je jouw werknemers wil motiveren of advies nodig hebt bij je Employer Branding: we got you. Met onze expertise en ervaring kunnen we je dat bieden wat jij nodig hebt om sterk te staan.

Zorg voor kwalitatieve opleidingen 

Voor iedere flexwerker bieden wij opleiding en doorgroei, zoals een horecaopleiding, een communicatietraining of een effectieve leiderschapstraining.

De perfecte match

Eerst leren we jouw bedrijf kennen, daarna gaan we op zoek naar de beste kandidaat die past bij de werkomgeving en bedrijfscultuur.

De voordelen van Mews als reserveringssysteem voor je hotel

In de snel veranderende en veeleisende wereld van de hotelindustrie is efficiëntie en gasttevredenheid van het grootste belang. Daarom is het kiezen van het juiste reserveringssysteem cruciaal voor het succes van je hotel. Mews, als geavanceerd reserveringssysteem, biedt tal van voordelen die je hotel naar een hoger niveau kunnen tillen:

  1. Eenvoudig Reservering beheer: Met Mews kun je eenvoudig reserveringen beheren, inclusief boekingen, wijzigingen en annuleringen. Dit stelt je in staat om je bezetting optimaal te beheren.
  2. Efficiënte Communicatie met Gasten: Het systeem stelt je in staat om gemakkelijk te communiceren met gasten via sms of e-mail, wat zorgt voor een naadloze en gepersonaliseerde gastervaring.
  3. Betalingen en Facturering: Met Mews kun je voorafbetalingen en facturering beheren, wat kan helpen bij het verminderen van no-shows en vereenvoudigen van het financiële beheer.
  4. Flexibiliteit in Integraties: Mews is aanpasbaar en kan naadloos worden geïntegreerd met andere systemen, zoals boeking kanalen en PMS-software, om je operationele efficiëntie te verbeteren.

Frequently Asked Questions

Ontdek hieronder de veelgestelde vragen over Mews reserveringssysteem voor hotels en krijg antwoord op al je vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Welke functies biedt MEWS voor hotels?

+

MEWS biedt een breed scala aan functies, waaronder reserveringsbeheer, check-in en check-out, gastcommunicatie, facturering, rapportage en meer.

Is MEWS veilig voor het beheren van gastgegevens?

+

Ja, MEWS voldoet aan strenge beveiligingsnormen en zorgt voor de veilige opslag en verwerking van gastgegevens conform de GDPR-regelgeving.

Is MEWS eenvoudig te integreren met bestaande hotelsoftware?

+

Ja, MEWS is ontworpen om naadloos te integreren met andere hotelsoftware en systemen, waardoor u uw bestaande technologische infrastructuur kunt behouden.

Zijn er trainings- en ondersteuningsmiddelen beschikbaar voor het gebruik van MEWS?

+

Ja, via We Are Key bieden we gespecialiseerde trainingen aan voor het gebruik van Mews voor onder andere hoteleigenaren en personeel. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden en het inplannen van een training.

Laten we beginnen!

Of je nu een algemene vraag of een specifiek verzoek hebt voor het plaatsen van medewerkers, wij staan altijd voor je klaar.