Goedgekeurde stageaanbieder: uw vertrouwde bemiddelingsbureau voor stages

We zijn verheugd om te delen dat We Are Key een belangrijke mijlpaal heeft bereikt als een erkend stagebedrijf voor stagiairs. Deze erkenning is afkomstig van S-BB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven), de Samenwerkingsorganisatie voor Beroepsonderwijs, Training en de Arbeidsmarkt in Nederland. S-BB speelt een cruciale rol bij het faciliteren van samenwerking tussen beroepsonderwijsinstellingen en het bedrijfsleven om onderwijs- en trainingsprogramma’s af te stemmen op de eisen van de arbeidsmarkt.

Met het S-BB-certificaat kunnen we met trots verzekeren dat onze stageprogramma’s voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen die door de organisatie zijn gesteld. Deze certificering benadrukt onze toewijding om uitzonderlijke stages te bieden die aansluiten bij de behoeften van de industrie en deelnemers een grondige training en blootstelling aan professionele omgevingen bieden.

Bij We Are Key zijn we er sterk van overtuigd dat leren een voortdurende reis is die verder gaat dan het behalen van een diploma. Praktisch leren via stages biedt waardevolle kansen voor deelnemers om essentiële vaardigheden op te doen en waardevolle begeleiding te ontvangen. Onze stageprogramma’s zijn zorgvuldig ontworpen om deelnemers in staat te stellen te gedijen in hun gekozen vakgebied.

Stagiairs Verwelkomen: 4 Redenen om stagiairs in uw hotel aan te nemen

  • Frisse blik: Stagiairs brengen vaak nieuwe ideeën en unieke perspectieven met zich mee, wat bijdraagt aan creatieve probleemoplossing en frisse inzichten in projecten.
  • Kostenbesparende arbeidskrachten: Stagiairs zijn tijdelijk en bereid om voor lagere lonen of studiepunten te werken, waardoor ze een kosteneffectieve aanvulling op uw team vormen.
  • Talentenpool: Het aannemen van stagiairs kan helpen bij het identificeren van mogelijke toekomstige medewerkers. Als een stagiair waardevol blijkt te zijn tijdens zijn stage, kunnen ze in de toekomst in aanmerking komen voor voltijdse functies.
  • Verhoogde productiviteit: Stagiairs kunnen verschillende taken uitvoeren, waardoor andere medewerkers meer tijd krijgen om zich te concentreren op verantwoordelijkheden op hoger niveau, wat uiteindelijk de algehele productiviteit verhoogt.

Als je geïnteresseerd bent om net als wij een erkend stagebedrijf te worden, kan We Are Key je begeleiden bij het proces en helpen de perfecte stagiair voor jouw hotel te vinden. Daarnaast kun je jouw stagevacature gratis op onze platforms plaatsen, zodat je stagiairs kunt ontdekken die graag bij jouw hotel willen werken.

Met onze begeleiding de ideale stagiair vinden

Laat ons helpen de voordelen van het hebben van een stagiair te verkennen en jouw personeelsbestand te versterken met fris talent en nieuwe perspectieven. Neem contact met ons op voor meer informatie over het worden van een erkend stagebedrijf of het plaatsen van jouw stage vacature.

Meld u aan voor de We Are Key nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de horeca door u te abonneren op onze LinkedIn-nieuwsbrief, en ontdek topkandidaten die direct in uw hotel aan de slag kunnen!

Aanmelden

Misschien vind je dit ook leuk

Hospitality

Gastvrijheid in verschillende culturen

Our planet is a melting pot of different cultures and numerous traditions, all different from one another and to experience each of them can take a lifetime! The best we can do is to learn as much as we can before we visit or are about to host a person from a different culture. 

Lees meer

Hospitality

Gastvrijheid in verschillende culturen

Hospitality

Efficiëntie en Kwaliteit: Hoe horecapersoneel de gastervaring versterkt

Binnen de horecawereld zijn er tal van elementen die gezamenlijk leiden tot een onvergetelijke ervaring. Het strekt verder dan enkel de heerlijke gerechten en het aantrekkelijke interieur. Een doorslaggevende factor die vaak het verschil maakt tussen een doorsnee diner en een gedenkwaardige beleving, is het kwalitatieve horecapersoneel. Lees in deze blog meer over het versterken van de gastervaring met horecapersoneel.

Lees meer

Hospitality

Efficiëntie en Kwaliteit: Hoe horecapersoneel de gastervaring versterkt

Hospitality

Night Shift: Wanneer de hele wereld gaat slapen, maar jij gewoon aan je dag begint!

Is this job about watching Netflix series? Or getting the tasks done while everyone is asleep? Even better, how about dealing with late check-ins or unruly guests? Prepare yourself a cup of coffee and get ready to learn more! Let’s get you straight in the life of what I like to call a “night-owl”!

Lees meer

Hospitality

Night Shift: Wanneer de hele wereld gaat slapen, maar jij gewoon aan je dag begint!