Onze Partners 

Samen groeien we...

Samen met onze partners en collega’s. Onze missie om hotels en restaurants te helpen groeien door middel van hoogwaardig HR-management en personeel, kan alleen worden bereikt in samenwerking met anderen die deze missie delen.

Groei voor jouw horecabedrijf door kwaliteitsvol HR-management & personeel.

Wij zorgen ervoor dat jouw HR gedekt is, zodat je je kunt concentreren op jouw eigen doelen.

250+

Flexwerkers

30+

Hospitality Bedrijven

15+

Trainingen

Waarom werken met ons?

Goed personeelsbeheer

Wij zijn jouw HR-partner. We blijven in contact met de flexwerkers en zorgen ervoor dat alle administratieve taken worden afgehandeld.

Zorg voor kwalitatieve opleidingen 

Voor iedere flexwerker bieden wij opleiding en doorgroei, zoals een horecaopleiding, een communicatietraining of een effectieve leiderschapstraining.

De perfecte match

Eerst leren we jouw bedrijf kennen, daarna gaan we op zoek naar de beste kandidaat die past bij de werkomgeving en bedrijfscultuur.

Wat onze partners te zeggen hebben

Recensies en getuigenissen.

  • "De vriendelijke vertegenwoordigers staan altijd klaar om mee te denken met alle verschillende gepresenteerde scenario's. We werken al bijna 2 jaar met hen samen en er is geen enkel geval geweest waarin ze niet konden leveren. We Are Key is een kwalitatief hoogstaand wervingsbureau met zowel personeel voor de lange als voor de korte termijn dat bekwaam en gemakkelijk is om mee te werken"

  • "Wij werken nu ruim 4 jaar samen met We Are Key en zijn zeer te spreken over het goed opgeleide personeel dat uitgezonden wordt. Ook verloopt het contact en de planning altijd erg soepel."

Laten we beginnen!

Of je nu een algemene vraag of een specifiek verzoek hebt voor het plaatsen van medewerkers, wij staan altijd voor je klaar.