Waar mensen de sleutel tot succes zijn

Dit is We Are Key

Leer ons kennen

Wij zijn een horeca wervings- en trainingsbedrijf in Amsterdam. Bij ons vind je flexibele en afwisselende banen in hotels of restaurants in de stad. We bieden ook opleidings- en loopbaanontwikkelingsmogelijkheden voor iedereen die bij ons komt werken. We investeren in talent en we zien mensen graag groeien.

“Voor mij betekent gastvrijheid de persoon met wie je te maken hebt, zien voor wie hij of zij is. Dat ene extra zetje, die extra inspanning, dat is mijn definitie van gastvrijheid. En dat kan ik overal toepassen, zowel in het dagelijks leven als in het bedrijfsleven.”

Oprichter van We Are Key.

Nadja Carrillo

Onze visie

Werk en persoonlijk welzijn zijn nog meer dan voorheen met elkaar verbonden: als je op persoonlijk vlak groeit, groei je ook in je werk. Als je je persoonlijk goed voelt over jezelf, heeft dat een positieve invloed op alles wat je doet.

Investeren in de mensen achter het werk is dus essentieel voor succes en dat begint bij goed people management. Dit is waarom We Are Key tot leven is gekomen. En deze passie voor mensen en groei is wat ons elke dag drijft om nog beter te worden in wat we doen.

Ontmoet ons team

Voor mij betekent gastvrijheid de persoon met wie je te maken hebt, zien voor wie hij of zij is. Dat ene extra zetje, die extra inspanning, dat is mijn definitie van gastvrijheid. En dat kan ik overal toepassen, zowel in het dagelijks leven als in het bedrijfsleven.

Nadja Carrillo

Manager

Gastvrijheid is voor mij het creëren van een gevoel van comfort voor anderen wanneer ze een nieuwe plek bezoeken. Het maakt mijn dag goed om te zien hoe ze mooie herinneringen mee naar huis nemen.

Gabriela Maneva

HR Executive

De kwaliteit van de ervaring zal worden herinnerd lang nadat de prijs is vergeten.

Michael Klooster

Web Developer

Laten we beginnen!

Of je nu een algemene vraag of een specifiek verzoek hebt voor het plaatsen van medewerkers, wij staan altijd voor je klaar.