Over ons

Wij zijn We Are Key, een Hospitality Uitzendbureau in Amsterdam. Wij helpen hospitality bedrijven aan het vinden van ervaren & flexibele hospitality personeel.

Waar mensen de sleutel zijn tot succes

Ontdek meer over ons

Wij, bij We Are Key zijn gespecialiseerd in het verbinden van hotels en andere bedrijven zoals restaurants aan getalenteerde hospitality kandidaten. Bij We Are Key hebben we zelf jarenlange ervaring in de hospitality branche en werken we nauw samen met onze partners. We begrijpen de dynamiek van hotels en de eisen die ermee gepaard gaan.

Juist daarom zorgen we ervoor dat je op korte termijn beschikt over flexibel inzetbaar hospitality personeel. Naast het inzetten van ervaren personeel bieden wij verschillende diensten en mogelijkheden aan zowel opdrachtgevers en werknemers. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in het implementeren van Mews, HR-trainingen en advies.

“Voor mij betekent gastvrijheid de persoon met wie je te maken hebt, zien voor wie hij of zij is. Dat ene extra zetje, die extra inspanning, dat is mijn definitie van gastvrijheid. En dat kan ik overal toepassen, zowel in het dagelijks leven als in het bedrijfsleven.”

Nadja Carrillo

Oprichter van We Are Key

Onze visie

Werk en persoonlijk welzijn zijn nog meer dan voorheen met elkaar verbonden: Als je op persoonlijk vlak groeit, groei je ook in je werk. Als je je persoonlijk goed voelt over jezelf, heeft dat een positieve invloed op alles wat je doet.

Investeren in de mensen achter het werk is dus essentieel voor succes en dat begint bij goed people management. Dit is waarom We Are Key tot leven is gekomen. En deze passie voor mensen en groei is wat ons elke dag drijft om nog beter te worden in wat we doen.

Ontmoet ons team

Voor mij betekent gastvrijheid de persoon met wie je te maken hebt, zien voor wie hij of zij is. Dat ene extra zetje, die extra inspanning, dat is mijn definitie van gastvrijheid. En dat kan ik overal toepassen, zowel in het dagelijks leven als in het bedrijfsleven.

Nadja Carrillo

Manager

Gastvrijheid is voor mij het creëren van een gevoel van comfort voor anderen wanneer ze een nieuwe plek bezoeken. Het maakt mijn dag goed om te zien hoe ze mooie herinneringen mee naar huis nemen.

Gabriela Maneva

HR Executive

Gasten vergeten misschien wat je zei, maar ze zullen nooit vergeten hoe je ze liet voelen

Roberta Popia

Account Manager

Gastvrijheid betekent dat mensen zich gewaardeerd, op hun gemak en speciaal voelen. Of het nu in hotels, restaurants of een andere dienstverlenende sector is, gastvrijheid belichaamt warmte, hoffelijkheid en een oprecht verlangen om aan de behoeften van anderen te voldoen.

Fouzia Hoque

HR Assistent

De kwaliteit van de ervaring zal worden herinnerd lang nadat de prijs is vergeten.

Michael Klooster

Web Developer

Laten we beginnen!

Of je nu een algemene vraag of een specifiek verzoek hebt voor het plaatsen van medewerkers, wij staan altijd voor je klaar.