Waar mensen de sleutel tot succes zijn

Dit is We Are Key

Leer ons kennen

Welkom bij ons hospitality werving- en trainingsbureau gevestigd in de bruisende stad Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in het verbinden van individuen zoals jij met spannende en diverse baanmogelijkheden binnen hotels en restaurants in de hele stad.We Are Key B.V. is opgericht door ervaren hotelmedewerkers. We begrijpen de dynamiek van hotels en de eisen die ermee gepaard gaan.

Niet alleen bieden we flexibele posities, maar we zijn er ook trots op uitgebreide training en continue loopbaanontwikkeling te bieden aan al onze medewerkers. Ons team van getrainde en getalenteerde flexwerkers staat klaar om een aanzienlijk verschil te maken in de operaties van jouw hotel. Van receptionisten die je gasten hartelijk verwelkomen tot ons nauwkeurige housekeeping team. We hebben ook technisch personeel dat kan helpen bij calamiteiten en preventie. Voor de gastervaring is elke interactie belangrijk, en telt elk moment mee.

“Voor mij betekent gastvrijheid de persoon met wie je te maken hebt, zien voor wie hij of zij is. Dat ene extra zetje, die extra inspanning, dat is mijn definitie van gastvrijheid. En dat kan ik overal toepassen, zowel in het dagelijks leven als in het bedrijfsleven.”

Nadja Carrillo

Oprichter van We Are Key.

Onze visie

Werk en persoonlijk welzijn zijn nog meer dan voorheen met elkaar verbonden: als je op persoonlijk vlak groeit, groei je ook in je werk. Als je je persoonlijk goed voelt over jezelf, heeft dat een positieve invloed op alles wat je doet.

Investeren in de mensen achter het werk is dus essentieel voor succes en dat begint bij goed people management. Dit is waarom We Are Key tot leven is gekomen. En deze passie voor mensen en groei is wat ons elke dag drijft om nog beter te worden in wat we doen.

Ontmoet ons team

Voor mij betekent gastvrijheid de persoon met wie je te maken hebt, zien voor wie hij of zij is. Dat ene extra zetje, die extra inspanning, dat is mijn definitie van gastvrijheid. En dat kan ik overal toepassen, zowel in het dagelijks leven als in het bedrijfsleven.

Nadja Carrillo

Manager

Gastvrijheid is voor mij het creëren van een gevoel van comfort voor anderen wanneer ze een nieuwe plek bezoeken. Het maakt mijn dag goed om te zien hoe ze mooie herinneringen mee naar huis nemen.

Gabriela Maneva

HR Executive

Gasten vergeten misschien wat je zei, maar ze zullen nooit vergeten hoe je ze liet voelen

Roberta Popia

Account Manager

Gastvrijheid betekent dat mensen zich gewaardeerd, op hun gemak en speciaal voelen. Of het nu in hotels, restaurants of een andere dienstverlenende sector is, gastvrijheid belichaamt warmte, hoffelijkheid en een oprecht verlangen om aan de behoeften van anderen te voldoen.

Fouzia Hoque

HR Assistent

De kwaliteit van de ervaring zal worden herinnerd lang nadat de prijs is vergeten.

Michael Klooster

Web Developer

Gastvrijheid is eenvoudigweg het initiatief nemen om oprechte liefde en zorg voor anderen te tonen

Max Egberts

Stagiair Webdeveloper

Laten we beginnen!

Of je nu een algemene vraag of een specifiek verzoek hebt voor het plaatsen van medewerkers, wij staan altijd voor je klaar.