Receptioniste vacatures Amsterdam

Bekijk op deze pagina de laatste Receptioniste vacatures in Amsterdam & ontdek of je binnenkort kan beginnen bij je nieuwe baan!

Receptioniste vacatures Amsterdam

Woon je in Amsterdam of omgeving? En ben je op zoek naar flexibele receptioniste vacatures Amsterdam? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. We Are Key is namelijk gespecialiseerd in het uitzenden & detacheren van flexibel & ervaren personeel voor hotels en andere horecagelegenheden.

In de bruisende stad Amsterdam zijn er elke dag tal van receptioniste vacatures beschikbaar. Bekijk op deze pagina welke taken & verantwoordelijkheden een receptioniste heeft,  welke vacatures er op dit moment beschikbaar zijn en hoe je kunt solliciteren als receptioniste in Amsterdam.

Lees meer

Aan de slag als receptioniste in Amsterdam

Als receptioniste in Amsterdam kun je werkzaam zijn in verschillende sectoren, zoals de hospitality, administratie, toerisme, advocatuur en meer. Het is een internationale stad met tal van hotels en bedrijven die dagelijks veel bezoekers ontvangen.

Er zijn dan ook dagelijks veel bedrijven en hotels op zoek naar flexibele en ervaren receptionistes. Als receptioniste via We Are Key kun je flexibel aan de slag en helpen wij je bij het vinden van de perfecte match tussen jou en het bedrijf!

Onze receptioniste vacatures Amsterdam vereisen vaak dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt en een representatieve uitstraling hebt. Je moet klantgericht zijn en in staat zijn om professioneel te blijven in stressvolle situaties.

Daarnaast is het handig om goed te kunnen werken met computers en verschillende softwareprogramma’s en beheers je de Engelse taal goed. Wanneer je op zoek gaat naar receptioniste vacatures Amsterdam, zal je erachter komen dat je vaak internationale banen tegenkomt. Daarom is het zo belangrijk dat je meerdere talen kan spreken en schrijven.

Receptioniste vacatures Amsterdam: Taken & verantwoordelijkheden

Als receptioniste in de horeca of in een hotel voer je verschillende taken uit. Om deze taken professioneel uit te kunnen voeren is het met name van belang dat je beschikt over een aantal vaardigheden waaronder dat je: Gastvrij en communicatief vaardig bent en dat je ervaring hebt in administratie.

De taken die vaak terugkomen in onze receptioniste vacatures Amsterdam zijn onder andere: 

 1. Het beheer van het boekingssysteem;
 2. Het verwerken van in- en uitgaande post;
 3. Het schoon & netjes houden van de entree;
 4. Het beantwoorden van de telefoon & e-mail;
 5. Het vriendelijk ontvangen van bezoekers & personeel;
 6. Het opmaken van rekeningen en het ontvangen van betalingen;
 7. Het verstrekken van informatie aan gasten over bijvoorbeeld de omgeving.

Receptioniste vacatures Amsterdam: Werken in een hotel

Als receptioniste in een hotel ben je verantwoordelijk voor het verwelkomen van gasten, het in- en uitchecken van gasten, het verstrekken van informatie over het hotel en de omgeving, het beantwoorden van telefoontjes en het beheren van reserveringen.

Je moet beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden en een gastvrije houding hebben om de gasten een geweldige ervaring te bieden. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kunt werken onder druk en flexibel bent met werktijden, omdat de receptie 24/7 bemand moet zijn.

Een aantal vaardigheden die belangrijk zijn in je zoektocht tussen receptioniste vacatures Amsterdam zijn:

 1. Flexibiliteit;
 2. Gastvrije houding;
 3. Goed kunnen werken onder druk;
 4. Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 5. Vloeiend spreken van meerdere talen (vooral Engels);
 6. Kennis van reserveringssystemen en softwareprogramma’s.

Over We Are Key

We Are Key is gespecialiseerd in het koppelen van professionals aan hotels, restaurants en andere horecagelegenheden in Amsterdam centrum & omgeving. Wij helpen je vanaf de eerste stap met het vinden van de perfecte match tussen jou en het bedrijf. Ben je op zoek naar een vaste baan of ga je liever parttime aan de slag? Dat bepaal je helemaal zelf!

Op basis van jouw wensen, kwaliteiten & ervaring gaan we samen op zoek naar de beste match! Staat jouw droomvacature er niet tussen op dit moment? Bekijk de actuele receptioniste vacatures Amsterdam hieronder op de pagina.

Heb je vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons via onderstaande button:

Contact opnemen

Nacht Receptionist

Nachtreceptionist bij 5-sterren boetiekhotel 717

 • Amsterdam

 • Part time Uren

 • €15,00 Per uur

Als nachtreceptionist bij Hotel 717 maak je niet alleen deel uit van het team; je bent het betoverende gezicht dat ons etablissement siert tijdens de late uurtjes. Zie jezelf al gasten begroeten met warmte, vragen vakkundig afhandelen en de vlekkeloze werking van de nachtdiensten orkestreren. Je houdt je aan onze hoge standaarden en speelt naadloos in op gasten die laat arriveren of vroeg vertrekken, waardoor je echt een uitzonderlijke ervaring creëert.

Solliciteer nu

Nacht Receptionist

Nacht receptionist bij Maison ELLE Hotel

 • Amsterdam

 • Part time Uren

 • € 14,23 Per uur

Ben jij iemand die gedijt in de nachtelijke uren en heb je een diepe passie voor gastvrijheid? Maison ELLE, een luxe 4-sterren boutique hotel in de buurt van Vondel Park, is op zoek naar een enthousiaste persoon met ervaring die in lijn ligt met het merk en is klaar om uitzonderlijke service te verlenen als een nacht receptioniste om de luxe en gastvrije sfeer die Maison ELLE definieert hoog te houden.

Solliciteer nu

Nacht Receptionist

Nachtreceptionist bij hotels in Amsterdam

 • Amsterdam

 • 0-40 Uren

 • €13,27 / €13,50 Per uur

Wees de ster van de nacht! Spannende kans voor nacht receptionisten! Geen ervaring nodig, volledige training!

Solliciteer nu

Nacht Receptionist

Avond/nacht receptionist bij Hotel CC

 • Amsterdam

 • 0-40 Uren

 • €13,94 Per uur

Ben jij enthousiast en klaar om verwachtingen te overtreffen? Kun jij onze nieuwe superheld zijn? Word dan het nieuwste teamlid in een van de meest toeristische plekken van Amsterdam. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom en veilig voelen en klaar zijn voor de ervaring van hun leven!

Solliciteer nu

Nacht Receptionist

Nachtreceptionist bij centraal hotel Amsterdam

 • Amsterdam

 • 0-40 Uren

 • €16,21 Per uur

Ben jij enthousiast en klaar om verwachtingen te overtreffen? Kun jij onze nieuwe superheld zijn? Ben jij een echte nachtbraker? Word dan het nieuwste teamlid in een van de meest toeristische plekken van Amsterdam. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom en veilig voelen en klaar zijn voor de ervaring van hun leven!

Solliciteer nu

Receptie

Hotel Teamleider op Texel

 • Den Brug, Texel

 • Voltijd Uren

 • €15.50 Per uur

Ben jij klaar om een ervaring te omarmen die verder gaat dan alleen maar een rol in de gastvrijheidssector? Verlang je naar een ontsnapping uit de drukte van de grote stad? HOTEL DEN BURG biedt een unieke kans om te wonen én werken op het prachtige eiland Texel.

Solliciteer nu

Receptie

Hotel Receptionist op Texel

 • Den Brug, Texel

 • Part time / Full time Uren

 • €14 Per uur

Ben jij klaar om een ervaring te omarmen die verder gaat dan alleen maar een rol in de gastvrijheidssector? Verlang je naar een ontsnapping uit de drukte van de grote stad? HOTEL DEN BURG biedt een unieke kans om te wonen én werken op het prachtige eiland Texel.

Solliciteer nu

Receptie

Receptionist voor een luxe 5 sterren boutique hotel in Amsterdam

 • Amsterdam

 • Part time / full time Uren

 • €15,00 Per uur

Ben je op zoek naar een warme en gastvrije werkomgeving, waar je ervoor kunt zorgen dat gasten zich direct thuis voelen? Heb je een passie voor gastvrijheid en vind je het leuk om uitstekende service te verlenen? Zo ja, dan is 5 sterren luxe boutique hotel in hartje Amsterdam op zoek naar iemand zoals jij om ons hechte en vriendelijke team te versterken als Receptionist.

Salaris kan worden verhoogd op basis van goede prestaties

Solliciteer nu

Receptie

On-Call Hotel Receptionist

 • Amsterdam

 • Flexibel Uren

 • €13,27 Per uur

Ben jij een dynamisch en sociaal persoon met een passie voor gastvrijheid? Heb je een flexibel schema en een verlangen om te werken in de opwindende wereld van hotels? Zo ja, dan hebben wij een uitstekende kans voor jou!

Solliciteer nu

Receptie

Hotel receptionist in Amsterdam

 • Amsterdam

 • Part time / full time Uren

 • €13,27 Per uur

Heb jij een passie voor het creëren van uitzonderlijke gastervaringen? Hotels in Amsterdam zijn op zoek naar levendige mensen om ons team te versterken als receptionist. Als je goed gedijt in een dynamische omgeving en klaar bent om de eerste glimlach te zijn die onze gasten tegenkomen, dan verwelkomen we je sollicitatie!

Solliciteer nu

Receptie

Receptionist bij Hotel Plantage

 • Amsterdam

 • 0-40 Uren

 • €13,27 Per uur

Hotel Plantage is op zoek naar een proactieve, leuke en goed georganiseerde receptionist voor de dagdienst om hun multidimensionale team in het weekend te versterken.

Solliciteer nu

Receptie

Receptiemedewerker voor 3 sterren hotel Amsterdam

 • Amsterdam

 • Full-time/Part-time Uren

 • €13,50 Per uur

Ben je enthousiast om deel uit te maken van een dynamisch internationaal receptieteam? Zo ja, dan is deze functie misschien wel ideaal voor jou. Je zorgt ervoor dat de gasten zich welkom en veilig voelen en klaar zijn voor de ervaring van hun leven!

Solliciteer nu

Receptie

Front Office medewerker bij 4 sterren boutique hotel Amsterdam

 • Amsterdam

 • Full-time/Part-time Uren

 • €15,00 Per uur

Ben je op zoek naar een warme en gastvrije werkomgeving, waar je ervoor kunt zorgen dat gasten zich direct thuis voelen? Heb je een passie voor gastvrijheid en geniet je van uitstekende service? Dan is ons boutique hotel in hartje Amsterdam op zoek naar iemand zoals jij die ons hechte en vriendelijke team komt versterken als Receptionist.

Solliciteer nu

Receptie

Front Desk Receptionist bij Vondel Garden Hotel Amsterdam

 • Amsterdam

 • Full-time/Part-time Uren

 • €13,50 Per uur

Heb jij een passie voor gastvrijheid en ben je op zoek naar een spannende kans in hartje Amsterdam? Zoek dan niet verder! Hotel Vondelgarden, een prestigieus 3-sterren hotel dat bekend staat om zijn warme ambiance en uitzonderlijke service, is op zoek naar een getalenteerde Receptionist om ons dynamische team te versterken.

Solliciteer nu

Receptie

Weekend front desk receptionist

 • Amsterdam

 • Part time Uren

 • €13,27 Per uur

Hotel Plantage is op zoek naar een proactieve, leuke en goed georganiseerde receptionist voor de dagdienst om hun multidimensionale team in het weekend te versterken.

Als receptionist in dagdienst ben je overdag het belangrijkste aanspreekpunt voor gasten. Je assisteert de gasten bij het in- en uitchecken en voorziet de gasten van inzichtelijke informatie over de stad en tours.

Solliciteer nu

Receptioniste vacatures Amsterdam

Heb je vragen over onze Receptioniste Vacatures Amsterdam? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Bij We Are Key staan we graag voor je klaar. Staat jouw vacature er niet tussen? Geen probleem, wij gaan voor je op zoek en wellicht vinden we wel jouw droombaan.

Ben je een werkgever en op zoek naar getalenteerde receptionistes in Amsterdam & omgeving? Bekijk dan onze pagina: Receptioniste inhuren. Hier vind je alle informatie over de inhuurmogelijkheden rondom een receptioniste. Onze receptionistes zijn gedreven, internationaal en hebben een ruime ervaring in verschillende hotels & horecagelegenheden in Amsterdam.

Neem contact met ons op

Of je nu een algemene vraag of een specifiek verzoek hebt, wij staan altijd voor je klaar.