Schoonmaakmedewerker inhuren

Een schoonmaakmedewerker is essentieel voor een gezonde en veilige omgeving van jouw gasten

Schoonmaakmedewerker inhuren

Een schoon hotel, bar of restaurant is essentieel voor het welzijn en de tevredenheid van jouw gasten. Daarom is het van essentieel belang dat je professionele schoonmaakmedewerkers in dienst hebt of inhuurt. Een ervaren schoonmaakmedewerker weet precies hoe de ruimte schoon en hygiënisch gehouden moet worden, wat bijdraagt aan de veiligheid van de medewerkers en gasten. Via We Are Key kun je op korte termijn een professionele schoonmaakmedewerker inhuren.

Werving van geweldige teamleden

Eerst leren we jouw bedrijf kennen, daarna gaan we op zoek naar de beste kandidaat die past bij de werkomgeving en bedrijfscultuur.

Kwaliteit

Wij zoeken en selecteren een talentvolle medewerker die bij jouw bedrijf past.

Gemak

Wij nemen het hele HR-proces uit handen.

Gepassioneerde hospitality mensen

Alle mensen die bij We Are Key werken hebben jarenlange kennis en ervaring in de hospitality wereld. Daarom begrijpen we wat jij als werkgever nodig hebt en kunnen we goed met je meedenken.

Een schoonmaakploeg inhuren  

Het inhuren van een schoonmaakploeg kan een waardevolle investering zijn voor bedrijven en instellingen van elke omvang. Door het inschakelen van een professionele schoonmaakploeg kan de werkplek of het gebouw worden schoongehouden en hygiënisch worden gehouden, wat bijdraagt aan de algehele gezondheid en veiligheid van de werknemers en de gasten. 

Een van de voordelen van het inhuren van een schoonmaakploeg is dat zij beschikken over de juiste kennis en ervaring om de schoonmaakwerkzaamheden efficiënt en effectief uit te voeren. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste schoonmaaktechnieken, -materialen en -apparatuur, waardoor zij de werkplek of het gebouw in een mum van tijd kunnen reinigen. 

De vaardigheden van een goede schoonmaakmedewerker 

Een goede schoonmaakmedewerker heeft verschillende vaardigheden die hem of haar helpen om de werkzaamheden goed uit te voeren. Hier zijn enkele vaardigheden waar je op moet letten bij het inhuren van een schoonmaakmedewerker: 

 • Ervaring in de schoonmaakbranche
 • Goede communicatieve vaardigheden 
 • Oog voor detail 
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen 
 • Betrouwbaarheid en punctualiteit 

Taken en verantwoordelijkheden schoonmaakmedewerker

Het schoonmaakpersoneel van een hotel heeft verschillende verantwoordelijkheden, waaronder het schoonmaken van kamers en badkamers, het vervangen van handdoeken en linnengoed, het aanvullen van voorraden zoals shampoo en zeep en het schoonmaken van openbare ruimtes zoals de lobby en het restaurant. Een schoonmaakploeg werkt vaak buiten het zicht van de gasten om de kwaliteit en hygiëne van de faciliteiten te waarborgen. 

 • Een van de belangrijkste taken van een schoonmaakmedewerker in een hotel is het schoonmaken en onderhouden van de kamers. Dit omvat onder andere: 
 • Bedden opmaken en verschonen 
 • Stofzuigen en dweilen van de vloeren
 • Schoonmaken van de badkamer, inclusief de douche, wastafel en toilet 
 • Verwisselen van handdoeken en toiletpapier 
 • Aanvullen van zeep en shampoo

 

 

 

Over We Are Key

We Are Key is gespecialiseerd in het uitzenden van ervaren & flexibel horecapersoneel voor hotels, restaurants en andere horecabedrijven in Amsterdam. Op korte termijn een schoonmaakmedewerker of schoonmaakploeg inhuren? Neem dan direct contact op met één van onze medewerkers en plaats binnen no-time je vacature op onze website. Wij gaan daarna direct aan de slag met het werven van de juiste kandidaat. 

Contact 

Laten we beginnen!

Of je nu een algemene vraag of een specifiek verzoek hebt voor het plaatsen van medewerkers, wij staan altijd voor je klaar.