Mews Trainingen

Bij We Are Key zijn we Mews gecertificeerd, wat betekent dat we hotel personeel of hotel eigenaren kunnen adviseren en trainen voor het gebruik van Mews als PMS-systeem.

Mews trainingen bij We Are Key

Bij We Are Key zijn we Mews gecertificeerd, wat betekent dat we hotel personeel of hotel eigenaren kunnen adviseren en trainen voor het gebruik van Mews als PMS-systeem. Onze Mews trainingen omvatten uitgebreide basisvaardigheden voor receptiemedewerkers tot geavanceerde trainingen voor managers en systeembeheerders voor de backoffice.

We bieden ondersteuning op maat, zodat hotels Mews optimaal kunnen benutten en hun operationele efficiëntie te verbeteren. Ontdek alles over onze Mews trainingen en implementatie op deze pagina. Wil je graag direct contact met ons opnemen? Dat kan! Klik dan op de link hieronder!

Waarom kiezen voor een Mews training van We Are Key?

De training is maatwerk, heeft een persoonlijke benadering en is uniek voor jouw bedrijf.

Deel je uitdagingen en behoeften met ons en we bouwen de training eromheen.

Follow-up en assistentie zit bij de prijs inbegrepen, voor vragen zijn we altijd bereikbaar.

Onze prijzen zijn eerlijk en transparant. Van te voren brengen we je op de hoogte van de totale inhuurkosten van een uitzendkracht of gedetacheerde.

Wij hebben jarenlange ervaring in de horeca: Wij begrijpen jou.

Door onze directe connecties in de hotelbranche kunnen we snel schakelen & weten we vaak precies waar je naar op zoek bent.

We zijn betrokken en persoonlijk

Wij ondersteunen onze klanten op de best mogelijke manier, door te anticiperen op hun behoeften, door integer en persoonlijk te werk te gaan en door open en snel te communiceren.

Mews Trainingen (Basic, Advanced, Admin)

Bij We Are Key bieden we verschillende Mews trainingen aan die worden opgedragen aan receptie medewerkers, managers en backoffice medewerkers van hotels.

  1. Mews Basic: Een programma dat is ontworpen om het receptieteam van jouw hotel uit te rusten met de essentiële aspecten van Mews, waaronder het navigeren door de gebruikersinterface, het beheren van reserveringen en het afhandelen van in- en uitchecken. De nadruk van de training zal afhangen van de behoeften van het hotel en zal dienovereenkomstig worden aangepast. De training behandelt ook probleemoplossende technieken, waardoor de frontoffice zelfstandig veelvoorkomende problemen kan aanpakken.
  2. Mews Advanced: Opgedragen aan managers en supervisors om de vaardigheid van leiderschapsrollen binnen de horeca te verbeteren en een diepgaand inzicht te bieden in geavanceerde functies en strategieën binnen stallen. Deze training is ontworpen om de besluitvorming te versterken met de tools die nodig zijn om strategische initiatieven te stimuleren en de algehele hotel- en omzetprestaties te optimaliseren. Deze training behandelt hulpmiddelen voor inkomstenbeheer, diepgaande analytische rapporten en verschillende soorten aanpassingsmogelijkheden binnen stallen. Hierdoor kunt jouw het platform aanpassen aan de unieke behoeften en branding van jouw eigendom.
  3. Mews Admin: Deze training voor de backoffice specialiseerde zich in configuratie, inrichting en systeembeheer. Met deze training beschikken beheerders over de kennis en vaardigheden die nodig zijn om Mews op managementniveau effectief te beheren en te optimaliseren. Mews Admin behandelt een reeks geavanceerde onderwerpen, waaronder gebruikersrechten, beveiligingsconfiguratie, boekhouding en het instellen van eigendommen. Aan het einde van Mews Admin kunnen deelnemers geavanceerde aanpassingstechnieken toepassen, waardoor ze Mews kunnen afstemmen op de specifieke behoeften en branding van hun eigendom.

Geen Mews training volgen maar Mews implementeren?

Overweeg je om over te stappen van beheersysteem? Wees gerust: We zijn er om je bij elke stap van de implementatie van Mews te begeleiden. Onze uitgebreide assistentie omvat het plannen van negen telefoongesprekken met jou en je team. Tijdens deze gesprekken begeleiden we jullie door elke stap van het installatieproces om ervoor te zorgen dat jouw hotel volledig is voorbereid op de aangegeven go-live-dag.

Met onze toegewijde ondersteuning kun je vol vertrouwen jouw nieuwe PMS-systeem omarmen en soepel overschakelen naar de werking ervan. Interesse in het afnemen van onze assistentie bij de implementatie van Mews? Stuur dan gerust een Whatsapp en wij reageren binnen 24 uur.

Veelgestelde vragen Mews trainingen & implementatie

Ontdek hieronder de meest gestelde vragen over onze Mews trainingen en de implementatie van het PMS-systeem.

Bieden jullie certificeringen aan de cursisten die een van de trainingsdiensten hebben gevolgd?

+

Absoluut! Wij bieden certificeringen voor stagiairs die één van onze trainingsdiensten met succes hebben afgerond. Deze certificeringen dienen als een bewijs van jouw vaardigheid en expertise in het effectief gebruik van Mews PMS. We willen jouw toewijding aan het leren en verbeteren van jouw vaardigheden binnen de horecasector erkennen.

Kunnen personen van verschillende afdelingen dezelfde training volgen?

+

Hoewel onze trainingsprogramma's zijn afgestemd op specifieke rollen (frontoffice, management, backoffice), kunnen we indien nodig gecombineerde sessies organiseren voor teams van verschillende afdelingen. Dit bevordert de samenwerking en zorgt voor afstemming in het begrijpen en gebruiken van Mews in verschillende functies binnen het hotel

Wat houdt de Mews integratie van We Are Key in?

+

Onze Mews integratie stelt jouw hotel of horecabedrijf in staat om naadloos samen te werken met We Are Key voor het beheer van flexibel personeel. Door Mews te integreren met ons uitzendplatform, kun je gemakkelijk personeel plannen, boeken en beheren, allemaal vanuit één centrale interface.

Wat is de gemiddelde duur van een Mews training?

+

De duur van een training verschilt. Het is erg afhankelijk van de complexiteit en diepte van de leerstof. Meestal, duren onze training 1 werkdag, maar soms kan de duur van een training langer duren of korter op basis van jouw behoefte en mogelijkheden.

Welke voordelen biedt de Mews integratie van We Are Key?

+

De integratie van Mews met We Are Key biedt verschillende voordelen, waaronder het vermogen om personeel efficiënter te plannen en te beheren, realtime toegang tot beschikbare kandidaten, en een naadloze ervaring voor het boeken en beheren van personeel. Dit stelt jou in staat om snel in te spelen op veranderende personeelsbehoeften en gastervaringen te verbeteren.

Worden de trainingen op locatie gegeven of op afstand?

+

De trainingen kunnen op afstand worden afgenomen (online) of op locatie. We passen ons aan aan jouw voorkeuren en mogelijkheden. Maak zelf de keuze of je liever op locatie de Mews training afneemt of online volgt.