Werving en selectie

Wij werven en selecteren hotelpersoneel waaronder: Receptionisten, housekeepers, barmannen, teamleiders en meer. Ontdek alle informatie rondom onze wervingsprocedure op deze pagina.

Werving en selectie van We Are Key

Bij We Are Key begrijpen we het belang van het vinden van de juiste mensen voor jouw organisatie. Daarom bieden we een uitgebreide werving en selectie service die is ontworpen om je te helpen bij het vinden van getalenteerde professionals met een diverse achtergrond en vaardigheden.

Onze werving en selectie aanpak is gericht op het matchen van de behoeften van jouw organisatie met de vaardigheden en ervaring van onze kandidaten. We nemen de tijd om jouw bedrijfscultuur, waarden en specifieke vereisten te begrijpen, zodat we de perfecte match kunnen maken.

Werving en selectie van We Are Key

Ervaren & flexibel personeel

Door onze jarenlange ervaring in de hotelbranche weten we precies waar je als hotelier behoefte aan hebt wanneer het aankomt op personeel.

We bieden advies over salarisvoorwaarden en eisen

Het opstellen van salarisvoorwaarden en eisen is een vak apart. Laat HR-professionals met je meekijken voor professioneel advies.

Wij hebben jarenlange ervaring in de horeca: Wij begrijpen jou.

Door onze directe connecties in de hotelbranche kunnen we snel schakelen & weten we vaak precies waar je naar op zoek bent.

Wij zijn persoonlijk betrokken

We geloven dat persoonlijke betrokkenheid de sleutel is tot het opbouwen van een sterke en duurzame relatie met onze klanten en kandidaten.

Onze werkwijze omtrent werving en selectie

We hanteren een stapsgewijze aanpak die we van te voren duidelijk communiceren met jou als partner. We zoeken naar de perfecte match voor jouw bedrijf waarbij we rekening houden met alle specifieke behoeften, bedrijfscultuur en doelstellingen.

We streven naar een duurzame en waardevolle samenwerking met onze klanten en trainen onze medewerkers zodat ze mee kunnen groeien met je bedrijf. Meer weten? Bekijk hieronder de pagina ons volledige wervingsproces of neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie.

Hoe werkt ons wervingsproces?

 • Stap 1

  Profilering Je meldt een vacature bij jouw bedrijf aan.

  • We verzamelen informatie over het bedrijf, de werkplek en de werkcultuur.
  • We verzamelen zoveel mogelijk informatie over de rol, taken en verantwoordelijkheden die van een succesvolle kandidaat wordt verwacht.
  • We voeren een profielcheck uit om de juiste match te vinden.
  • Zodra we alle hierboven genoemde vereiste informatie hebben, komen we met een gedetailleerde functiebeschrijving.
 • Stap 2

  Zoeken Wij publiceren de vacature.

  • De vacature wordt gepubliceerd op onze website www.wearekey.nl.
  • We bundelen potentiële kandidaten uit onze database en netwerken.
  • De vacature wordt ook gedeeld op onze social media.
  • Onze ervaren recruiters zoeken gericht in onze database en via andere kanalen.
 • Stap 3

  Screening Wij identificeren geschikte kandidaten.

  • We voeren screeningsgesprekken om de juiste kandidaat te identificeren.
  • We selecteren de kandidaat op basis van zijn/haar competenties, vaardigheden en of deze passen binnen het team.
  • Als onderdeel van het proces voeren we ook een referentiecheck uit (minimaal 2).
  • We geven relevante informatie over de functie en het bedrijf aan de kandidaat en stemmen hun wensen en verwachtingen op elkaar af.
 • Stap 4

  Interviewen Het moment waarop je jouw kandidaat leert kennen.

  • We streven ernaar om 2 of meer kandidaten te kiezen die wij geschikt achten voor de functie, afhankelijk van jouw wensen en de beschikbaarheid in de markt.
  • Informatie over de kandidaten op de shortlist wordt je toegestuurd.
  • Wij coördineren en plannen een gesprek waarbij zowel jij als de kandidaat aanwezig zijn.
  • We bespreken jouw feedback over de kandidaat. Op basis daarvan wijzen we de kandidaat af of maken we een vervolgafspraak.
 • Stap 5

  Een aanbod Wij faciliteren op de arbeidsvoorwaarden.

  • Zodra een besluit definitief is afgerond, informeren wij jou en de kandidaat.
  • De arbeidsvoorwaarden worden besproken en overeengekomen.
  • Contract- en bevestigingsbrieven worden formeel verzonden.
 • Stap 6

  Begeleiding Wij begeleiden en ondersteunen de kandidaat en jou.

  • Begeleiden van de eerste werkdag van de kandidaat.
  • Evaluatie na de eerste week, zowel met jou als met de kandidaat.
  • Verdere begeleiding en ondersteuning wordt geboden aan jou en de kandidaat.

Professioneel & ervaren hotelpersoneel

Onze werving & selectie procedure brengt jou dichterbij professioneel hotelpersoneel. Door onze persoonlijke ervaring in de hotelbranche weten we vaak precies welke ervaring & kwaliteiten belangrijk zijn. We koppelen we onder andere dagelijks bedrijven aan ervaren front office medewerkers, managers, housekeeping medewerkers & barpersoneel. Staat jouw gewenste personeel er niet tussen? Geen probleem, wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

We Are Key is al jarenlang ervaren in het op korte termijn werven en selecteren van professioneel personeel. Naast enkele of meerdere personeelsleden, bieden we ook de mogelijkheid om een geheel team van medewerkers te selecteren. Open je bijvoorbeeld binnenkort een nieuw hotel of andere zaak? Wij helpen graag!

Veelgestelde vragen over Werving en selectie van We Are Key

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over het inhuren van personeel via We Are Key en onze werkwijze omtrent werving en selectie.

Hoe snel kan ik personeel inhuren via We Are Key?

+

We begrijpen dat snelheid cruciaal is in de horeca. We kunnen snel reageren op jouw behoeften en proberen zo snel mogelijk gekwalificeerd personeel beschikbaar te stellen.

Kan ik alleen personeel inhuren voor drukke periodes, zoals feestdagen of evenementen?

+

Ja, bij We Are Key begrijpen we dat de vraag naar personeel in de horeca kan variëren. Je kunt onze diensten op flexibele basis gebruiken, of het nu voor kortetermijnprojecten of langdurige inzet is.

Kan ik kiezen uit een pool van beschikbaar personeel?

+

Ja, WeAreKey.nl zal een selectie van beschikbaar personeel presenteren waaruit je kunt kiezen op basis van jouw behoeften.

Zijn de medewerkers van We Are Key goed getraind?

+

Ja, bij We Are Key leggen we de nadruk op training & ontwikkeling van medewerkers. Ze bieden regelmatig trainingen om de vaardigheden van hun medewerkers te verbeteren en hen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in de horeca. Dit zorgt ervoor dat de medewerkers van We Are Key uitblinken in hun functies en de beste service kunnen bieden aan hun klanten.

Zijn er kosten verbonden aan het indienen van een aanvraag?

+

Nee, het indienen van een aanvraag bij WeAreKey.nl is kosteloos en vrijblijvend.

Zijn er specifieke vereisten voor het inhuren van uitzendkrachten via een hotel uitzendbureau?

+

Nee, de vereisten variëren sterk afhankelijk van het specifieke hotel en de functie waarvoor uitzendkrachten of gedetacheerden nodig zijn. Over het algemeen worden kandidaten echter geselecteerd op basis van hun ervaring, vaardigheden en flexibiliteit. Het uitzendbureau zal ook rekening houden met eventuele specifieke vereisten die het hotel heeft, zoals taalvaardigheid of certificeringen.

Zijn jullie receptionistes flexibel inzetbaar?

+

Ja, we begrijpen dat de behoeften van bedrijven kunnen variëren. Onze receptionistes zijn beschikbaar voor zowel fulltime als parttime inzet, en we passen ons aan jouw schema aan.

Hoe lang van tevoren moet ik personeel aanvragen bij WeAreKey.nl?

+

Het wordt aanbevolen om zo vroeg mogelijk aanvragen in te dienen, vooral voor grote evenementen, om de beschikbaarheid van personeel te garanderen.