Voor Werkgevers

Op zoek naar getalenteerd personeel voor jouw bedrijf?

Om verder te groeien en ontwikkelen met je bedrijf, is goed HR management essentieel. Met ons team van experts begrijpen wij precies wat je nodig hebt. Wij werven, selecteren, managen en trainen talentvol personeel en verbinden hen aan jouw bedrijf. Ons doel is door middel van goede, professionele en gestroomlijnde HR processen, jou tijd en energie te besparen zodat je kunt investeren in de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Waarom We Are Key?

Werving van geweldige teamleden

Eerst leren we jouw bedrijf kennen, daarna gaan we op zoek naar de beste kandidaat die past bij de werkomgeving en bedrijfscultuur.

Goed personeelsbeheer

Wij zijn jouw HR-partner. We blijven in contact met de flexwerkers en zorgen ervoor dat alle administratieve taken worden afgehandeld.

Zorg voor kwalitatieve opleidingen 

Voor iedere flexwerker bieden wij opleiding en doorgroei, zoals een horecaopleiding, een communicatietraining of een effectieve leiderschapstraining.

Beoordelingen

  • "De vriendelijke vertegenwoordigers staan altijd klaar om mee te denken met alle verschillende gepresenteerde scenario's. We werken al bijna 2 jaar met hen samen en er is geen enkel geval geweest waarin ze niet konden leveren. We Are Key is een kwalitatief hoogstaand wervingsbureau met zowel personeel voor de lange als voor de korte termijn dat bekwaam en gemakkelijk is om mee te werken"

  • "Wij werken nu ruim 6 maanden samen met We Are Key en zijn zeer te spreken over het goed opgeleide personeel dat uitgezonden wordt. Ook verloopt het contact en de planning altijd erg soepel."

Laten we beginnen!

Of je nu een algemene vraag of een specifiek verzoek hebt voor het plaatsen van medewerkers, wij staan altijd voor je klaar.