Loyaliteitsprogramma

Verwijs nieuwe partners naar We Are Key en geniet van vele voordelen voor zowel jou als loyale partner en de doorverwezen partij. 

Hoe werkt het?

Step 1

Beveel We Are Key aan

Als je een huidige partner bent, is dit de kans om onze uitzonderlijke diensten onder de aandacht te brengen. Beveel ons aan binnen je netwerk en laat hen de kwaliteit ervaren waarmee wij ons onderscheiden. 

Stap 2

Doe met ons mee

Zodra de doorverwezen partner gebruik maakt van onze diensten en officieel een partner wordt, is het tijd voor je om de vruchten te plukken. Als partner kom je in namelijk in aanmerking voor spannende incentives die jouw waardevolle bijdrage aan ons groeiende netwerk erkennen en waarderen. 

Stap 3

Stimuleer

Voor elke succesvolle doorverwijzing heb je de mogelijkheid om aantrekkelijke beloningen te verdienen. Of het nu gaat om een financiële beloning of een extra service, we willen onze dankbaarheid tonen voor jouw inzet om ons netwerk uit te breiden. 

Veelgestelde vragen over het loyaliteitsprogramma

Is er een limiet aan het aantal verwijzingen dat ik kan maken?

+

Er is geen specifieke limiet aan het aantal verwijzingen dat je kunt maken. We moedigen actieve deelname aan en waarderen jouw inspanningen om ons te helpen in contact te komen met nieuwe partners.

Kan ik bestaande klanten of contacten die eerder met We Are Key in zee zijn gegaan, doorverwijzen?

+

Om in aanmerking te komen, moeten verwijzingen nieuwe, gekwalificeerde leads zijn die nog niet eerder met We Are Key in contact zijn geweest. We willen ons netwerk uitbreiden en jouw verwijzingen moeten de weg vrijmaken voor spannende nieuwe partnerschappen.

Hoe worden succesvolle verwijzingen gemeld?

+

Details over de succesvolle betrokkenheid en informatie over de verdiende beloningen worden onmiddellijk en rechtstreeks via e-mail aan de verwijzer doorgegeven.

Hoe wordt de financiële prikkel berekend?

+

Nadat we hebben bevestigd dat het doorverwezen bedrijf nieuw en gekwalificeerd is en gebruik heeft gemaakt van onze diensten volgens de voorwaarden van het programma, wordt de financiële prikkel als volgt bepaald:

  • Een succesvolle verwijzing leidt tot een ondertekende samenwerkingsovereenkomst met betrokkenheid van onze diensten
  • De verwijzer ontvangt als financiële stimulans 200 euro korting op de factuur voor de volgende maand zodra het doorverwezen bedrijf voor de eerste keer wordt gefactureerd

Wat gebeurt er als er wijzigingen in het programma plaatsvinden?

+

Eventuele updates of aanpassingen van het programma zullen transparant via onze officiële kanalen worden gecommuniceerd. Deelnemers worden vooraf geïnformeerd over eventuele wijzigingen, waardoor duidelijkheid en begrip wordt gewaarborgd.

Wie komt in aanmerking voor deelname aan het loyaliteitsprogramma?

+

Ons loyaliteitsprogramma staat open voor alle bestaande partners die oprecht geïnteresseerd zijn in het promoten van de diensten van We Are Key. Als je gepassioneerd bent over wat we doen en je graag een ander bedrijf blij wilt maken met onze diensten, dan kom je in aanmerking voor deelname aan dit programma. 

Hoe worden beloningen bepaald in het loyaliteitsprogramma?

+

Beloningen zijn gebaseerd op succesvolle verwijzingen die leiden tot een ondertekende partnerschapsovereenkomst met betrokkenheid van onze diensten. Zodra de nieuwe verwijzing is gefactureerd, ontvangt je jouw beloning.

Hoe claim ik mijn beloningen na een succesvolle verwijzing?

+

Elke succesvolle doorverwijzing wordt beloond met een financiële prikkel. Hoe meer succesvolle doorverwijzingen je ons geeft, hoe meer voordelen je verdient op basis van de categorie waarin je past: Classic, Superior of Royal partner.

Welke criteria definiëren een succesvolle samenwerkingsovereenkomst met We Are Key?

+

Een succesvolle samenwerkingsovereenkomst wordt gekenmerkt door wederzijds begrip en commitment tussen We Are Key en het doorverwezen bedrijf. Het betreft een ondertekend contract, actieve betrokkenheid bij onze dienstverlening wordt als volgt berekend:

  • Fulltimer: contract voor minimaal 3 maanden
  • Parttimer: contract voor minimaal 6 maanden

Is de beloningsstructuur met terugwerkende kracht van toepassing in dit programma?

+

De beloningen zijn alleen van toepassing op verwijzingen die zijn ontvangen sinds de start van het verwijzingsprogramma op 27 november 2023.

Klaar om te beginnen?